pinik 24.09.09, 23:47 Czy ktoras z Was widziala moze obok siebie zappa w kolorze iron (szare siedzonko z turkusowa budka) i wave (caly w takim niebiesko- turkusowym kolorze). Czy turkus na budce iron jest identyczny jak caly wozek w kolorze wave??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadzik81 Re: Tapicerka Quinny Zapp: Iron i Wave 25.09.09, 23:43 Hej Pinik.Gdzies w osobnym watku pytalas sie czy juz kupilam zappa,zapomnialam Ci odpisac.Niestety jeszcze go nie mam,caly czas sie zastanawiam miedzy nim a jeszcze dwoma innymi wozkami ale jezeli wybiore zappa to napewno bedzie w kolorze iron. Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Tapicerka Quinny Zapp: Iron i Wave 27.09.09, 14:35 Paula chyba nie chcesz znowu wymieniać :) Na allegro ktoś wystawił iron-a i są zdjęcia www.allegro.pl/item754748127_quinny_zapp_2009_iron_kosz_na_zakupy.html A zobacz te nowe zappy twine www.quinnyzapptwine.com/twine-collection.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Kto ma real fotki tych kolorow???? 30.09.09, 11:27 Kto ma real fotki tych dwoch kolorow zappa? Wszelkie fotki mile widziane :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Kto ma real fotki tych kolorow???? 30.09.09, 21:31 Znalazłam w necie takie: Odpowiedz Link Zgłoś
pawimi455 Re: Kto ma real fotki tych kolorow???? 01.10.09, 05:02 hej Pinik w mojej galeri sa real fotki zappa iron, ten turkus jest taki prawie taki jak na gondoli capri. fotoforum.gazeta.pl/u/pawimi455.html Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Tapicerka Quinny Zapp: Iron i Wave 02.10.09, 11:34 Pawimi, dzieki! Slicznie wyglada na tych twoich zdjeciach! Ogolnie to on mi sie b. podoba np z boku z otwarta budka, jak widac duzo turkusu. Jak ma zamknieta budke i z przodu i dziecko ma zapiete pasy, to denerwuje mnie ten pomarancz :( Widzialam ten kolor live i jest ladny. Za to nigdzie nie da sie zobaczyc wave, a mnie to cos wyglada, jakby ten turkus wave byl inny (dla mnie brzydszy) od turkusu w iron. Odpowiedz Link Zgłoś