lianis 24.10.09, 10:17 Czy ktos uzywa tego wozeczka? wczoraj ogladalismy go w sklepie, zrobiono nam prezentacje i wydaje sie byc dosc ciekawym modelem, dlatego zaczelam zastanawiac sie nad zaletami i wadami uzytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberka Re: mothercare spin - opinie 09.01.10, 21:51 podnoszę, chciałabym zakupić ten wózek dla 8 msc córeczki. Ktoś uzywa? poleca/ nie poleca? iza Odpowiedz Link Zgłoś
bogna_78 Re: mothercare spin - opinie 29.01.10, 10:33 lianis, a co możesz powiedzieć na temat tego wózka na podstawie tej prezentacji? Podobno lekko sie prowadzi, prawda? Czy ta "pająkowata" konstrukcja nie jest zbyt mało stabilna? (np. czy wózek nie koleboce się na wszystkie strony? No i czy siedzonko nie jest zbyt krótkie (jakieś takie odnoszę wrażenie po oglądaniu go w sieci, ale może się mylę). Wózek dostepny w Polsce, więc może ktoś już go ma? Odpowiedz Link Zgłoś
zurekgirl Re: mothercare spin - opinie 29.01.10, 11:35 Ja go ogladalam w sklepie tylko, ale odnioslam wrazenie, ze rozleci sie szybko i rzeczywiscie wydal mi sie maly. Po tych obserwacjach bym go nie kupila. Odpowiedz Link Zgłoś
lianis Re: mothercare spin - opinie 29.01.10, 12:36 ja sie nie zdecydowalam ostatecznie, choc rozwiazanie wydaje mi sie dosc ciekawe to wozek po blizszym przyjzeniu sie maly, dosc plastikowy, trzeszczacy, z amortyzacja tez moze byc kiepsko, choc na idealnie rownej podlodze sklepowej ciezko to stwierdzic, do tego nie do konca ciagle mnie przekonuje to kubelkowe siedzisko. My ostatecznie wybralismy mutsy 4 ridera, tez nie ma duzej spacerowki ale jako ze dzieciatko szykuje sie nam z przelomu marca i kwietnia to mysle po roczku zmieniac wozek na dobra parasolke. Odpowiedz Link Zgłoś