a.dka 02.11.09, 16:07 Jestem zainteresowana zakupem tego wózka, ale nie wiem co z fotelikiem. Czy kupic lepszy maxi cosi, czy wystarczy ten firmowy jedo? Czy ten firmowy moze byc, jaka jest jego jakosc? Poprosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nimmue Re: jedo fyn - pytanie o fotelik 03.11.09, 10:55 Up!! Też jesteśmy na 90 % zdecydowani na wózek Jedo Fyn 4DS i interesuje mnie sprawa fotelika:) Pomożecie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: jedo fyn - pytanie o fotelik 04.11.09, 11:55 Zanim kupicie, przymierzcie koniecznie foteliki do pasów w samochodzie! Ja nie wiedziałam, ze to ma jakies znaczenie, ze wszsytkie pasy mają jednakową długość ;) otóz nie ;) Nie kazdy fotelik pasuje do kazdego samochodu!! Mam fotelik Jedo, kupowałam w zestawie 3w1, moim zdaniem moze być, ale Maxi Cosi na pewno lepszy, szczególnie, ze są dostępne oficjalne wyniki crashtestów itp. Co do maxi cosi - to tez trzeba dokładnie poczytać ;) które są z bazą, do których trzeba dokupić specjalne adaptery itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: jedo fyn - pytanie o fotelik 04.11.09, 14:44 Ja też miałam cały zestaw jedo z tymże vedi. gondola bardzo fajna, ale fotelik i spacerówka nie najlepsze. Ciężko chodził pałąk w foteliku, a spacerówka to już wogóle słabizna. Te wózki warto kupic tylko dla gondoli najlepiej używane, a później jak dziecko urośnie kupić lepszą spacerówkę, tak też zrobiłam. Aha teraz mam fotelik emmaljunga first bez porównania do jedo, na pewno maxi-cosi też duzo lepszy przynajmniej ma testy. Odpowiedz Link Zgłoś