napoleonka_k 09.11.09, 13:07 i nie potrafię jej rozłożyć,nie mam instrukcji a mąż w pracy,a chcę już ją zobaczyć.Wytłumaczcie łopatologicznie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berciunia1 Re: HELP!Dostałam Arię 09.11.09, 13:17 z boków raczki masz takie zaczepy- w kształcie nie wiem...łezki:) odsuń je do zewnątrz i pociągnij moocno raczkę w górę- tak szarpnij zdecydowanie i powinna się spokojnie rozłożyć, Hania :) www.szipszop.pl/tickers/24241.gif Maciuś :) www.szipszop.pl/tickers/20646.gif Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: instrukcja 09.11.09, 13:27 jeśli to wersja OH czyli z przyciskiem na rączce to naciśnij mocno przycisk i mocno potrząśnij - sam się rozłozy. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleonka_k Re: instrukcja 09.11.09, 13:41 Dzięki dziewczyny.Udało mi się:)a wózeczek super. Odpowiedz Link Zgłoś
napoleonka_k Pasy 09.11.09, 14:07 A powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tymi pasami naramiennymi,które nie są przymocowane do oparcia,jak je zapinać? Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Pasy 09.11.09, 16:02 Pasy naramienne mają takie zawleczki, te zawleczki nakładasz na pierwsze dwa(od góry) ząbki klamry. Odpowiedz Link Zgłoś
jolik81 Re: Pasy-zdjęcie 12.11.09, 19:13 Jakie śliczne dzidzio - wygląda jak laleczka. Cud miód i orzeszki. Odpowiedz Link Zgłoś
misia.08 Re: HELP!Dostałam Arię 12.11.09, 07:50 napoleonko,a gdzie zamawiałaś-przez Intrernet? Masz wersję OH?Jaki kolor? Powiedz mi czy wiesz może jakie są wymiary siedziska? Odpowiedz Link Zgłoś
19amatata02 Re: HELP!Dostałam Arię 12.11.09, 14:44 Ja tydzien temu kupiłam wersje oh tak ja wszyscy zachwalali ze sie w koncu skusiłam kupiłam we Wrocławiu w askocie zapłaciłam 650zł raz nia byłam w markecie to super wóżek ale jak pojechałam do miasta to gorzej jak jechałam po kostce to koła tak hałasowały ze juz chyba z daleko mnie było słychac jakies to wszystko mi sie plastykowe wydaje bałam sie ze te kółka sie rozleca wóżek miał sie składac jedna reka a tu musiałam sie mocno nameczyc zeby go złozyc i rozłozyc poczekam na wiosne narazie mała cos sie wkurza w nim jak mnie wkurzy to go sprzedam i kupie cos innego z wiekszymu kółkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: HELP!Dostałam Arię 12.11.09, 17:27 a to mnie zdziwiłaś - ja nie uważam Arii za ideał ale co jak co - własnie dziwię się że tak cichuteńko jeździ. Kółka sa takie miękkie i właśnie nawet na bruku nie hałasują - u mnie przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jolik81 Re: HELP!Dostałam Arię 12.11.09, 19:12 mi też aria nie dogodziła. Nie umiałam nią jeżdzić po mieście, latała mi z prawa na lewo. Koszyk majtał się po krawężnikach. Podbijało sie ciężko. No i rzeczywiście wydaje się taka plastikowa. Tacka na którą tak się bardzo napaliłam, że dziecko będzie miało na jedzonko i swoje skarby, była jakaś taka wiotka i miała bardzo ostre krawędzie po odpięciu. Dodatkowo trudno mi się wózek składało i rozkładało a opuszczaie do spania było dla mnie wrrrrr wkurzające. No i co jeszcze zauważyłam to to że dziecko wcale nie duże w kurtce było takie jakieś ściśnięte. Kółeczka turkotały ale mi to nie stanowi, lubię te dźwieki :) To nie było to, więc Arii podziękowałąm. Za dużo detali mnie w nije denerwowało przy takiej cenie :) Potem chiałam kupić questa ale.... i tu będzieci się ze mnie śmialy.... kupiłam coneco jokera. I o dziwo nie żałuję takiej zamiany. Przynajmniej jak mnie wkurzy to nie bede wściekła na siebie ze przepłaciłam. A póki co jestem pozytywnie zaskoczona :) Jeździ się nam bardzo dobrze. W Arii mnie jeszcze zaskoczyło to ze kiedy chciałam wniesć wózek z dzieckiem po klatce to ledwo się mogłąm zmieścić jakaś tak była rozłożysta a z jokerem śmigam jak burza. Fakt aria jest super leciutka, wyjątkowo leciutka jak na taki wózek, joker ciężki 7 kg, mimo to nie żałuję że jej nie zostawiłam. Jak się uspokoi akcja z macami to latem dokupimy ultra lekkie volo. A póki co delektujemy się jazdą jokerem. Zadziwiająco dobrą ma amortyzacją jak na taki wózek. Prowadzi się bardzo przyjemnie i ma bardzo ładne kolorki ale to nie ten wątek. Jak by kogoś interesowały informacje na temat nowego wydania jokera to służe pomocą właśnie go sprawdzam na sobie i córci. Odpowiedz Link Zgłoś
19amatata02 Re: HELP!Dostałam Arię 12.11.09, 20:56 Jutro chyba jeszcze raz ja przetestuje tylko mała cos sie w niej wkurza morze ja mam pecha co do wózków zawsze jak cos kupie to jest nie tak wybierałam miedzy chicco enjoy a aria ale teraz mysle czy dobrze zrobiłam . Odpowiedz Link Zgłoś