hannah.10 12.02.10, 11:27 Tak dla rozrywki, na jakim modelu Doda zawiesila oko? Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 12:33 Sa dwa wyjścia: albo jest w ciąży/myśli o ciąży, albo chwyt marketingowy:) Stawiałabym na to drugie, ona dobrze, wie, że tabloidy zaraz znów się będa o niej rozpisywać/spekulować, że jest w ciąży lub planuje ciążę.itp, itd. I darmowa reklama jest, i znów na pierwszych stronach gazet jest:):):) A jak zaciążyła...no cóż teraz i zawsze to było modne wśród gwiazd, jako przywabiacz zainteresowania:)...nie zejdzie z pierwszych stron gazet aż do porodu:):):) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hannah.10 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 12:36 no tak,tak ;) ale czy ktos wie co to za model? bo ja slepa jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ramo-na1 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 12:38 A może pokazywała temu panu, że takiego wózka, to właśnie by nie chciała? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 12:40 Mi to wyglada na sklep Dziecko, tam są wózki i foteliki Chicco. Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 12:41 Możliwe, tak czy siak, mam nadzieję, że nim kupi wózek, zajrzy do nas;)...i sie poradzi:) bo przecież nie może być we wszystkim taka idealna....hihihi...na wózkach się nie zna jak widać:) A tak na poważnie, Doda to Doda, ale cenię ja za indywidualność i pewnośc siebie. Wie czego chce, żyje na maxa, a reszta, reszta...potem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zabka11 Re: Chicco S3 trio 12.02.10, 12:38 www.allegro.pl/item860021281_wozek_chicco_s3_trio_auto_fix_wallstreet_wys_0_zl.html Odpowiedz Link Zgłoś
ivy_poison Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 14:31 Ja myslę, że to chicco living. Kształt rączki fotelika zapietego do stelaża to sugeruje. Ciekawe. Doda nową twarzą CHICCO :d Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 18:32 to jest sklep Chicco w Galerii Mokotów a jaki model konkretnie ogląda to nie widzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hannah.10 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 19:02 swoja droga, to bardziej bym ja 'podejrewala' o jakiegos bugaboo z limitowanej kolekcji ;p Odpowiedz Link Zgłoś
smartiniees Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 21:22 Chicco chicco. Pewnie juz marzy o dziecku:) Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 12.02.10, 21:23 Na bank CHICCO. Ciekawe że nie zainteresował ją jakiś ekstrawagancki model :) Ale może nie ma pojęcia o istnieniu takowych cudeniek bo jeszcze do nas nie zajrzała :) Odpowiedz Link Zgłoś
polpotworek Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 14.02.10, 21:10 Niedawno jej przyjaciólka Sylwia Pfajfer urodzila dziecko, moze dlatego ogladala wózki? Odpowiedz Link Zgłoś
izzyy6 Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 14.02.10, 21:46 a ja mysle ze podczas przechadzki po skljepiku weszla sobie do pierwszego lepszego z wozeczkami prawdopodobnie jedynego tam i zaświrowała bo doskonale wie co zrobic by uwage zwocic, Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Doda szuka wozka? Co to za model? ;) 15.02.10, 09:35 Założę się, że jak już kupi wózek to będzie to jakies drogie limitowane cacko, najlepiej nie dostępne jeszcze w Polsce")) Odpowiedz Link Zgłoś