dorota831215 20.02.10, 16:26 który z tych wózków jest lepszy? podzielcie się doświadczeniami proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma6666 Re: x lander: XA czy XT 20.02.10, 17:09 różnica niewielka, o ile się nie mylę to tylko o kółko chodzi. xt powinien być minimalnie lżejszy Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: x lander: XA czy XT 20.02.10, 20:47 xa to czterokołowiec a xt to trójkołowiec, ja mam xa (do sprzedania :) i jestem mega zadowolona :) znajoma miała xt i tez nic jej nie przeszkadzało :) to chyba zalezy od preferencji ilości kółek :) Odpowiedz Link Zgłoś
monna16 Re: x lander: XA czy XT 20.02.10, 21:40 My też mamy xa i jestem bardzo zadowolona, koleżanka ma xt i narzekała że jest wywrotny (zwłaszcza jak na stelaż założyła gondolę i fotelik). W wersji spacerowej podobno lepiej się prowadzi, ale gdyby teraz miała kupować wybrałaby czterokołowego. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka11 Re: x lander: XA czy XT 20.02.10, 23:09 Zdecydowanie wybrałabym XA.Mój brat ma xa i jest super:)nie mam negatywów na jego temat:)moja siostra zaś ma xt i mi nie przypadl do gustu:/w gondoli mały leżał moze 3 razy bo bała sie go zostawić samego na polu-gdyż wozek był strasznie wywrotny.Spacerówka nie jest juz taka wywrotna.Nieraz jeździłam tym wózkiem i wkurzało mnie to przednie koło:/ Jechało nie tam gdzie ja chciałam:/ Ja kupiłam XQ ale dopiero przyjdzie w poniedziałek-więc sie okaże czy dobry wybór:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: x lander: XA czy XT 20.02.10, 23:18 XA. Ja miałam XA, sąsiadka XT - miałam porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota831215 Re: x lander: XA czy XT 21.02.10, 09:44 dziekuje bardzo za odpowiedzi Zdecydujemy sie na XA :) Odpowiedz Link Zgłoś