Dodaj do ulubionych

Aria-torba lub organizer

07.03.10, 20:48
Dziewczyny, co możecie polecić do Arii - chodzi mi o torbę lub
organizer. Jest tego mnóstwo na allegro, a mi chodzi o coś co będzie
pasowało i będzie funkcjionalne. Co się u Was sprawdza? Będę
wdzięczna za Wasze typy i opinie. Mam X-bag III do X-landera, ale
sprzedaję go i kupujący chce go razem z torbą. Zaczyna mi teraz
bardzo brakować torby lub organizera (na telefon, portfel czy
husteczki) przy Arii. Aha, tylko raczej wolałabym coś innego niż
oryginalną torbę Peg Perego. Z góry dziękuję :)
Obserwuj wątek
    • magda79pn Re: Aria-torba lub organizer 08.03.10, 11:42
      ja miałam taki organizer:
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/nYL4raG3sTdbT4jh1B.jpg
      https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/N1dvWLEMT6Ex5xaQdB.jpg
      • arina26 Re: Aria-torba lub organizer 08.03.10, 20:24
        Bardzo fajnie wygląda; napisałam maila do Pani w tej sprawie.
        • arina26 Re: Aria-torba lub organizer 10.03.10, 10:24
          Kupiłam taki organizer:
          www.allegro.pl/show_item.php?item=941438310
          zobaczę jak przyjdzie czy będzie pasować.
          • smeagoul Re: Aria-torba lub organizer 10.03.10, 12:24
            fajny ale Magdy fajniejszy jest:)
            • arina26 Re: Aria-torba lub organizer 10.03.10, 20:27
              Wiem Magdy też mi się bardziej podobał, ale nie mialam odpowiedzi i
              zamówiłam z allegro.
              • magdaomar organizer p.Magdy mogę prosić szczegoly na priv 10.03.10, 21:13
                p.
                • magda79pn Re: organizer p.Magdy mogę prosić szczegoly na pr 11.03.10, 09:21
                  mi też się ten organizer podoba :)
                  napisałam na priv.
                  • magda79pn długi organizer - fotki 16.03.10, 22:19
                    wymiary: ok 32cm/ok 51cm (zastanawiam się czy nie za długi...)
                    dwa pierwsze zdjęcia przedstawiają mój stary organizer na arii i na volo, a
                    ostatnia fotka przedstawia nowy organizer
                    (ze szarą siateczką - i tylko z szarą siateczką mam na sprzedaż)
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/ju2EIma195KdGureBB.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/Ygq1QQavDzMWi7bU3B.jpg
                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/wa/ki/ddgs/C90tfmjivghANia0LB.jpg
                    • kriss205 Re: długi organizer - fotki 07.04.10, 23:39
                      Magda rozumiem że to Twoja aukcja
                      www.allegro.pl/item982387777_organizer_torba_do_wozka_zapp_quinny_nowy_dlugi.html
                      Mam pytanie jak pasuje do Maclarena XLR i czy na dole też są rzepy. Pozdrawiam
                      www.allegro.pl/item963914469_maclaren_organizer_volo_quest_xt_xlr_w_wa.html
                      • magda79pn Re: długi organizer - fotki 08.04.10, 10:09
                        nie mam już dziecka wózkowego więc forum raczej nie czytam :) mój organizer
                        niema rzepów na dole, ale mogę ci je zrobić, tylko że nie rozłożysz oparcia jak
                        przypniesz organizer do stelaża na dole.
              • arina26 Re: Aria-torba lub organizer 19.03.10, 20:01
                My mamy taki:
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2198427,5,2,45003,20100319.html
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2198428,5,3,45003,20100319001.html
                Poczatkowo obawiałam się czy będzie na Arię pasował, bo widziałam
                jego zdjęcia na Maclarenie, ale do Arii też rewelacyjnie pasuje.
                • mama_nikodemka arina26 21.03.10, 13:14
                  swietny jest ten organizer, chyba tez go zamowie :) tylko on zdaje sie byc
                  dlugawy i jak prowadzisz wozek to nie majta sie w przod i w tyl? tez mam arie ;)
                  • arina26 Re: arina26 21.03.10, 13:46
                    Nie, nie lata w tył i przód, trzyma się na budce z okienkiem (myślę,
                    że może bardziej latać na Maclarenie, bo jest pochyły - ale nie to
                    tylko moje "myślę"). Dodatkowo ta kieszonka na bultelkę jest z
                    termoizolacją (nawet jeśli przetrzyma ciepło herbatki, mleka o 0,5
                    godziny dłużej to dla mnie i tak to wystarczy). Aha, i nie trzeba
                    ściągać organizera, aby złożyc wózek. (Nie brudzi od kółek gdy jest
                    złożony)
                    • mama_nikodemka Re: arina26 22.03.10, 12:53
                      super, wiec go zamawiam :) dzieki za info
                      • arina26 Re: arina26 24.03.10, 19:48
                        Fajna sprawa z nim też jest, bo dzisiaj miałam mnóstwo drobiazgów w
                        organizerze (i nie chciałam go zostawiać na dole klatki schodowej
                        przy wózku) i zrobiłam tak, że odpięłam zaczepy, wyciagnęłam pasek i
                        założyłam normalnie jak torbę. Super sprawa, nic sie nie wylało, ja
                        potem gdy szłam na drugi spacer nie musiałam wszystkiego ponownie
                        przepakowywać tylko wzięłąm organizer i heja :) Nie myślałam, że
                        będę również w taki sposób z niego korzystać - ale to raczej
                        pozytywne zaskoczenie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka