didis 19.03.10, 20:30 Jestem prawie zdecydowana na jej zakup, ale nie mogę jej osobiście obejrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 19.03.10, 22:14 Jutro wybieram sie na zakupy wiec jak bedzie w sklepach ta torba to ja obejrze a moze nawet zakupie juz :) dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 19.03.10, 22:24 Czekam więc na relacje, a masz już upatrzony kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 19.03.10, 23:02 Ja chce czarna , sand lub czerwona jesli bedzie taka zobacze nie zdecydowalam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 11:20 Ja ocean stripe duo:) Znalazłam w internecie wiele wyprzedaży w US wymiennych tapicerek od 40-59$ - super tanio i budki letnie za 14$ Strasznie żałuję, że nie mogę się tam wybrać na zakupy. Gdybyś chciała linki pisz, ale pewnie sama już dawno trafiłaś:) Do polski zestaw właśnie mojej ukochanej brązowej tapicerki, z budka letnią i przesyłką lotniczą wyszedł 330zł, już z prowizją pośrednika:) Zobaczę czy pozostałe paczki dojdą i w jakim stanie i pewnie się znów skuszę. Napisz jeśli możesz ile za torebkę płacisz... bo u nas są od 209 zł:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 12:31 14 $ kosztuje budka letnia ale flecce - polarowa a one mi sie nie podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 17:14 Ja zamówiłam w piątek taką SkipHop Jak dojdzie to napiszę czy zdała egzamin. Mam ogromny wyrzut sumienia że dałam tyle za torbę, ale po prostu nic innego mi się nie podoba :). Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 17:29 Dokladnie ten sam model chce Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 18:04 Mam jeszcze taką Kalencom też fajna taka bardziej elegancka. Jak przyjdzie Hip to zobaczę która fajniejsza :). Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 22:59 bylam widzialam ale tylko model Duo Delux Edition w zalczeniu www.skiphop.com/mm5/item_zoom.cgi?iid=prd_20000_exp.jpg mi sie ogolnie podoba kieszonki na magnez i srodek tez zamykany na magnez Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 23:04 no i powiem ze mam teraz problem bo waham sie pomiedzy tymi dwoma modelami duo i dash - kolor czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 20:23 Ale np. od 59$ znalazłam canvas cały zestaw tzn siedzisko, budke i to na gondolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 20.03.10, 23:05 przeslij linka Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 21.03.10, 09:40 www.allmodernfurniture.com/asp/show_detail.asp?sku=IQ1470&csnpt=SS32-IQ1470&SSAID=198698&refid=SS198698&df=1 Odpowiedz Link Zgłoś
didis źle spojrzałam link jest zły... 21.03.10, 09:49 Sorry agnes...za szybko spojrzałam, masz rację:/ Odpowiedz Link Zgłoś
coco_rosie Jak by co 21.03.10, 13:19 To ja mam taką i chętnie sprzedam ;-) Kolor denim, szósty w kolejności na tej stronie: www.skiphop.com/product/22000.html Stan idealny, rzadko używana. Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Jak by co 21.03.10, 20:11 A za ile chcesz ją sprzedać? I czy możesz mi na hellowen@o2.pl wyslać zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
jolutka1970 Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 25.03.10, 15:25 Obejrzalam Denim na fotkach i troche mi sie niestety kojarzy z torbami jakie szylam w szkole ze starch spodni z Pewexu :) :) :) :) Ale to tak tylko dla zartu, fajne sa. Mnie sie tez podobaja OiOi ta zebra i Kalencom Ozz takie w kwiatki niebieskie. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 21.03.10, 21:17 Jezeli to aktualne, tez poprosze o podanie ceny. Moze byc na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Przyszła moja Skip hop Dash czarna ... 23.03.10, 21:10 ale ją odeślę jakoś mi nie leży, jakaś taka smutna chyba zamienię na Ju Ju Be :) Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 23.03.10, 22:40 A co doładnie Ci nie odpowiadało, wygląd czy funkcjonalność? Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 23.03.10, 23:02 Tylko i wyłącznie wygląd, bo torba jest genialnie zaprojektowana. Nie jest z tych że to tak nazwę "krowiastych" toreb, fajna i zgrabna. Jest mniejsza od tej co mam Kalencom Buckle Bag, a zmieści chyba tyle samo klamotów :) Ale nie powala niestety wyglądem. Pewnie z powodu czarnego koloru. Jednak torby ze wzorami mają więcej finezji. Postanowiłam jutro ją odeślę na rzecz Ju Ju Be Be Ligth. Stwierdziłam, że jedna większa torba mi wystarczy (Kalencom), a tą wykorzystam na szybkie wypady. Dorobię tylko napy aby móc ją zaczepić na wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Zamówiłam Dash, Duo jest chyba trochę dłuższa. 24.03.10, 11:29 Dash w kolorze czarnym wygląda bardzo, bardzo pospolicie. W każdym razie torba Dash nie jest w moim guście. W mojej ocenie torba idealna dla tatusia. Przymierzałam ją do Zappa i wielkością go nie przygniotła (choc nie wykluczone, ze załadowana mogłaby go wywrócić, ale to inna historia) wyglądała bardzo zgrabnie - czyli idealna do wózków miniaturek :). Od strony praktycznej to rozwiązana jest super (o tym to już pisałam). Torby Duo ze wzorami wyglądają zachęcająco. Są chyba węższe i dłuższe od Dash. Na Allegro widziałam je w cenie ok. 160 zł - takie moro w kolorze różu, granatu, w kolorze jeansu i jeszcze jednolite: czerwona i niebieska, ale o ich dostępność trzeba było pytać. Jedna z aukcji (moro różowe) zaczyna się licytacją już od 119 zł !!! Teraz czekam na torbę Ju Ju Be i ciekawa jestem własnej reakcji jak już do mnie przybędzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Zamieniłam Dash na BeTween :) 24.03.10, 13:16 Mam nadzieję, że torba rzuci mnie na kolana, bo podobno jest cudna,BeTween trochę mniejsza od Skip Hop Dash ale równie genialna albo i genialniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Zamieniłam Dash na BeTween :) 24.03.10, 16:54 Fajna, ale mi do wózka wzory z tej firmy średnio pasują, a ich pasiasty odpowiednik mojej ocean stripe jest jakis taki nijaki... Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 24.03.10, 17:25 Przyszla wlasnie moja Duo, kolor denim :) jest piekna i bardzo fajnie zaprojektowana, bardzo sprytne zapiecia na wozek. Chcialam z wzorkami, tę cherry blossom, ale obawiałam się, że mąż nie bedzie chcial z kwiatkami paradować, więc denim jest kompromisem. Odpowiedz Link Zgłoś
driver_ka Re: ma któras tą torbe Skip HOP>opinie? 24.03.10, 20:26 Mój pierwszy typ też właśnie padł na Denim, ale coś mnie na tą czerń pokusiło, bo pomyślałam że to taki uniwersalny kolor i ... się zawiodłam :/ Odpowiedz Link Zgłoś