brumek83 05.04.10, 22:28 wlasnie, czy x-landery XA lub XQ maja rozkladana na plasko spacerowke??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listopadowka2008bis Re: x-lander i rozkladana na plasko spacerowka? 05.04.10, 23:15 x lander xa napewno nie ma na plasko, ale nieduzo juz brakuje :) mojemu dziecku bardziej przeszkadzal fakt, ze oparcie nie dalo sie ustawic pionowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lupa_87 Re: x-lander i rozkladana na plasko spacerowka? 06.04.10, 08:29 XA nie rozkłada się całkiem na płasko, więc nie nadaje się dla niemowlaka. XQ ma siedzisko kubełkowe, więc też nie, choć ma wkładki redukcyjne powodujące podobno płaską powierzchnię spania, ale wtedy pewnie płytko jest. Odpowiedz Link Zgłoś
jotka_k Re: x-lander i rozkladana na plasko spacerowka? 06.04.10, 08:32 XA całkiem na płasko się nie rozkłada ale takiemu półrocznemu maluchowi zupełnie to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
klaxa Re: x-lander i rozkladana na plasko spacerowka? 06.04.10, 11:44 A dla kogo się wg Ciebie nadaje ten xlander skoro nie dla niemowlaka? Widziałaś to uniesienie siedziska? Niemowlęciem jest dziecko do ukończenia pierwszego rż więc do tego czasu dziecko powinno jeżdźić na płasko? Ciekawa teoria... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka xa 06.04.10, 08:43 może się rozkładac na płasko jesli rozprujesz zaszycie na pasku do regulacji oparcia. w niczym to nie przeszkadza a wózek jest płako wtedy. Inna sprawa,że taki 6 mcny maluh to już może jechac pod takim kątem jak jest xa normalnie. iza Odpowiedz Link Zgłoś
maja0026 Re: xa 07.04.10, 09:51 nie prawda, wcale rozprucie na pasku nie pomaga, chyba zeby odpiac po bokach tem gdzie material na guzik wpinany jest do stelaza ale to bym sie troche bala Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia22.0 Re: x-lander i rozkladana na plasko spacerowka? 06.04.10, 19:33 ja mam xa 2009 i w moim modelu jest płasciutko nie wiem jak w innych ale gdyby nie to ze mam godnole to spokojnie by malenstwo tam moglo lezec jedynie moze bym dokupila jakąs miekka gondolke dla dodatkowej wygody Odpowiedz Link Zgłoś