motylekzkrakowa 07.07.10, 09:53 Mam pytanie do użytkowniczek wózka Stokke Xplory. Jesteście z niego zadowolone? Łatwo się prowadzi? i Przede wszystkim Czy warto go kupować dla zimowego maleństwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda07_2007 Re: wózek stokke xplory 07.07.10, 10:12 Ja co prawda nie użytkownik. Oglądałam stokka. Wygląda super, robi wrażenie, ale amortyzacji ZERO. Także ja bym się nie zdecydowała. Ale to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
bairiki Re: wózek stokke xplory 07.07.10, 22:30 ja miałam kontakt z tym wózkiem, to wszystko zależy jeszcze od tego gdzie chcesz spacerować no i czasem też od tego jaka trafi się zima. jeśli nie planujesz spacerów przez zaśnieżony las, to xplory sprawdzi się w mieście, to fajny wózek, a jego kosmiczny wygląd wyróżnia go na tle innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: wózek stokke xplory 07.07.10, 22:39 Tez bylam napalona kiedys na ten wozek ale zrezygnowalam wlasnie przez amortyzacje i kupe plastyku Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: wózek stokke xplory 08.07.10, 00:29 JA tez bylam napalona, ale moje dziecko wlasnie bylo zimowe ( listopad ) i dosyc mala gondola mnie odstraszyla. Nie zaluje, bo te wozki, choc staly sie bardziej przystepne cenowo ( 2 lata temu kosztowaly ponad 5 tys. ), to nadal nie ciesza sie powodzeniem. Jako ich wade uzytkowniczki (2 spotkane i zagadane na ulicy), wymienily wlasnie male wymiary gondoli i spacerowki oraz brak amortyzacji, slabe podbijanie. To sie nie sprawdza na naszych krzywych chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: wózek stokke xplory 08.07.10, 15:02 a ja polecam,miałam wersje starszą i teraz mam stoka 2010 ulepszyli wszystko co mnie denerwowało w pierwszej wersji,jeżdzimy spacerowym a mały ma 3lata i ma sporo miejsca prowadzi się fajnie ale amortyzacji fakt nie posiada,mnie to nie przeszkadza ale napewno jeżdzi inaczej niz np. emmaljunga Odpowiedz Link Zgłoś