k-r-e-d-k-a 05.01.11, 14:08 który z wózków ma naprawdę dużą gondolę? wiem że roan marita ma ok 86 cm a czy kortina też jest tak duża, a może są jeszcze jakieś inne wózki że sporymi gondolami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magata.d Re: wózek z dużą gondolą 05.01.11, 14:15 emmaljunga, jedo bartatina (betina).... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-krystyna Re: wózek z dużą gondolą 07.01.11, 17:55 Modele Peg Perego i Inglesiny sprzed 2005 maja gondole ok 76 - 80 cm; Silver Cross Kensington ma 80 cm, ale jest super drogi i wielki, ciezki do noszenia,ale "bajka" w prowadzeniu; wszystkie dunskie wozki maja 85 - 97 cm dlugosci i mozesz w wiekszosci wozic dziecko do 3 roku zycia;w danii maja zwyczaj kladzenia dzieci na drzemki popoludniowe wlasnie w wozku na dworze niezaleznie od pogody i ich wozki sa do tego przystosowane; w wygladzie sa podobne do Emmaljungi, cenowo tez :) zwykle posiadaja duza gonodle i dodatkowo mniejsza wkladana w duza da niemowlaka do okolo 6 miesiaca zycia; jestem w tej chwili pod ich urokiem :) www.babyskandia.dk/baby_prams-c-72.html www.babyskandia.dk/strollers-c-82.html daenischer-kinderladen.de/KiWaDae.html daenischer-kinderladen.de/KiWaKombi.html www.babytrold.dk/shop/uk/trille-dream-17c1.html Odpowiedz Link Zgłoś
a.dka Re: wózek z dużą gondolą 08.01.11, 10:06 Jedną z najwiekszych ma jedo (fyn, bartatina...) Odpowiedz Link Zgłoś
spirit1982 Re: wózek z dużą gondolą 08.01.11, 11:07 Potwierdzam, ja mam Jedo Fyn, synek ma skończone 7 miesięcy (jest wprawdzie drobny) ale nadal się mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
narrinka Re: wózek z dużą gondolą 10.01.11, 10:25 jedo ja mam bartatine i gondola jest idealna duża do półroku napewno dziecko pojezdzi, szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.czajka Re: wózek z dużą gondolą 10.01.11, 12:38 86 cm ma w środku?? Materacyk?? Odpowiedz Link Zgłoś
sawanabis Re: wózek z dużą gondolą 11.01.11, 13:26 emmaljunga - ma chyba największą gondolę. ja miałam i byłam b. zadowolona. www.mojamama.blogspot.com Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: wózek z dużą gondolą 13.01.11, 12:43 el-jot capri ma na wielkość taką sama gondolę jak roan martita ale wg mnie jest lepszy bo ma skrętne koła Odpowiedz Link Zgłoś
posh_emka Jedo 13.01.11, 18:07 Fyn albo Bartatina- różnią się stelażami ale gondola duuuża i obszerna. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.lemoniada Re: Jedo 13.01.11, 18:32 tu nie tylko o długość chodzi bo krótszych niż ok. 75 cm nie ma, każde dziecko do pół roku wejdzie. jest za to dużo wąskich, w których dziecku w kombinezonie, śpiworze itd bedzie ciasno. pod tym względem polecam peg perego - 36 cm, mało która spacerówka tyle ma. Odpowiedz Link Zgłoś