Dodaj do ulubionych

Bugaboo Cameleon dla dwojki

23.02.11, 15:00
Czy wiecie jakis istnieja rozwiazania dla tego wozka gdy ma sie starsze dziecko i urodzi sie niemowle. Czy jedyna opcja jest tylko dotawka, aby starsze dziecko mogla stac. Czy mozna dokupic cos na czym starszak rowniez moglby siedziec?
Obserwuj wątek
    • variuss Re: Bugaboo Cameleon dla dwojki 23.02.11, 15:16
      istnieje i nazywa się bugaboo donkey
    • mirtillo1983 Re: Bugaboo Cameleon dla dwojki 23.02.11, 16:29
      www.youtube.com/watch?v=ak8mmV49EbU
      • mama_vinca Re: Bugaboo Cameleon dla dwojki 23.02.11, 19:34
        No tak, ale to chyba sie wiaze z zakupem zupelnie nowego wozka a o az taki wydatek mi nie chodzi.
        • krapheika Re: Bugaboo Cameleon dla dwojki 23.02.11, 20:36
          Stary mozna sprzedac i dolozyc do nowego, bo innego wyjscia nie ma.Podobno sa jakies przystawki z mala deseczka do siedzenia, ale wg mnie ani to bezpieczne, ani wygodne i podejrzewam, ze przewazylo by polowe wozkow. Jakbym miala dwojke to zamiast bugaboo wzielabym phil teds widzialam pare na ulicy, podobaja mi sie bardzo.Poza tym do phil teds mozna to siedzenie dla drugiego dziecka dokupic osobno.Wiec moze sprzedaj bugaboo wez starszego phila i dokup to drugie siedzenie.
          • afroddytta dostawka 23.02.11, 20:56
            Tutaj było o oryginalnej dostawce do bugaboo
            forum.gazeta.pl/forum/w,101614,121929097,,dostawka_do_wozka.html?v=2
    • Gość: Ola Re: Bugaboo Cameleon dla dwojki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.16, 10:08
      Ja polecam X Rider 2 in 1 dostawka, która ma fotelik z pasami, który w każdej chwili można odczepić i staje się tradycyjna platformą. Super rozwiązanie przy dwojce maluszków. U nas sprawdza się genialnie. Tutaj można zobaczyć www.facebook.com/dostawka2w1/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka