Dodaj do ulubionych

BJ City Mini DOUBLE :)

25.03.11, 07:38
Czekam właśnie na przesyłkę 6 już w naszej karierze bliźniaczego wózka ( maluchy mają 10 msc )

Mam pytanie czy są tu mamy które miały z nim do czynienia ??

I jeszcze jedno pytanie gdzie można dokupić akcesoria do CM >> Czy spotkał się ktoś może z barierką do podwójnego ?? Widziałam ale w sklepach USA , UK nie wiem czy wyślą do PL ?
Obserwuj wątek
    • maja3333 Re: BJ City Mini DOUBLE :) 28.03.11, 10:06
      ten sklep internetowy wysyla do PL :

www.pramworld.co.uk/product/7941/Baby_Jogger_Bumper_Bar_Mini_and_Elite_Double
      zeby potwierdzic koszt przesylki, trzeba napisac do nich maila, ale widze, ze sobie sporo licza, wiec ponad 20f mozna sie spodziewac

ten sklep rowniez wysyla, koszt do Pl 31f :
      www.olivers-baby-care.co.uk/baby-jogger-accessories.html?utm_source=Google-Base&utm_medium=Web&utm_campaign=Gbase
    • agnes_nyc Re: BJ City Mini DOUBLE :) 28.03.11, 10:54
      nie mam pewnosci ale podwojne moga byc od maja w PL

uwazaj teraz na zakupy z usa i w szczegolnosci na wozki bo zaczeli clic wozki - mojego bee + chcieli oclic w tamtym tygodniu ale akurat maz wracal na dluzszy okres do PL i udalo mi sie jakos to wyjasnic obylo sie bez cla :)
      • mamanatalki87 Re: BJ City Mini DOUBLE :) 31.03.11, 17:07
        Wózek dotarł :) Zamawiałam z UK .

Teraz szukam Barierki ... w sumie może poczekam aż będą w PL ... tylko czy będą ??

Wóżki mają być w czerwcu podwójne , to akcesoria tez czy może później ??
        • agnes_nyc Re: BJ City Mini DOUBLE :) 31.03.11, 20:14
          nie jestem pewna ale mozesz sobie zamontowac w podwojnym i tacke i palak czyli skorzystac z akcesorii ktore juz sa dostepne

o akcesoriach do podwojnego nic nie wiem a mam juz oferte na czerwiec

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka