Dodaj do ulubionych

daszek przeciwsłoneczny

23.05.11, 18:03
Czy podane przeze mnie linki do aukcji przedstawiają ten sam daszek, czy ten z 2 linku jest większy:
allegro.pl/daszek-przeciwsloneczny-na-wozek-i1629344803.html
allegro.pl/daszek-przeciwsloneczny-oslona-budka-sunshine-kids-i1617820617.html
Odpiszcie szybciutko :)
Obserwuj wątek
    • kk7367 Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 18:28
      To samo. Mam do sprzedania, nowy ( bez etui , kupiłam w zestawie). Jesli jestes zainteresowana to pisz kk7367@gazeta.pl.
      • afroddytta Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 21:28
        Daszek ten sam, ta firma produkuje tylko jeden rodzaj. Sama mam i jestem zadowolona.
        • simimi Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 21:40
          Ten sam. Mam identyczny i jak chcesz to mogę Ci go sprzedać, bo dostaję hopla jak mam go zamontować na wózku. Tzn. po zamontowaniu ten mój nie wygląda tak ładnie jak na tych zdjęciach. Wózek wygląda jak jakaś motolotnia, szeroki strasznie, koszmar. Już wolę mocować do stelaża parasolkę przeciwsłoneczną.
          • malenstwo2010 Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 22:35
            a masz gdzieś zdjęcie jak on wygląda na Twoim wózku? Nie chciałabym po raz kolejny kupić coś przez internet i być niezadowoloną, co mi się często zdarza
            • afroddytta Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 22:40
              Ja mam zdjęcia na Quinny speedi i na Titanium baby spider (to samo co magic, lira), zerknij tutaj fotoforum.gazeta.pl/a/48756.html
              Ja jeszcze używam do wózka kolcraft duo (na nim najlepiej leży, ale nie mam zdjęć).
              Ostatnio dziewczyny wklejały na nomadzie i było ok.
              • nutk-a Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 22:52
                Na moim nomadzie tez jest strasznie szeroki, jakby ostawal po bokoch ale mloda jest jakby podbaldachimem wiec swoja role daszek spelnia lepiej niz parasolka
                • malenstwo2010 Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 23:05
                  ja mam concorda fusiona, pasowałby do niego?
                  • gatta28 Re: daszek przeciwsłoneczny 23.05.11, 23:51
                    Ten sam daszek. Też mam do sprzedania, w opakowaniu, użyty kilka razy. W razie chęci kupna zapraszam : gatta28@gazeta.pl
                    Chcę sprzedać, bo kupiłam BJCM i z taka budą dajemy radę w każde słońce, bez daszka.
                    Myślę, że do Fusiona by pasowała, on generalnie pasuje do wszystkich wózków, bo ma wiele troczków i rzepów i można go dopasować do kształtu, ale tez trzeba się liczyć z tym, że nie na każdym dobrze wygląda, choć rolę swoją na pewno spełnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka