Dodaj do ulubionych

gondola i fotelik MB

13.08.11, 01:16
Witam forumowe Koleżanki :)
Nie bywam tu już od dłuższego czasu (córcia ma już 4,5 roku :-/ ), ale miło widzieć, że część nicków wciąż widać i które kojarzę ;-) Ponieważ nie mam czasu za bardzo przetrząsać forum, wybaczcie proszę jeśli już taki wątek był. A sprawa jest następująca... Pod koniec okresu wózkowego kupiłam UJ baroque (tak, tak, kaprys, nie mogłam się powstrzymać...) i tak niewiele go używałam, że wygląda jak nowy. Nie miała serca go sprzedać (2 maclareny też jeszcze stoją ;-)), a za 2 miesiące mojemu bratu urodzi się synek. Po długich poszukiwaniach i rozważaniach stanęło na tym, że chcą mój wózek, a ja mam teraz im załatwić gondolę. Stąd moje pytanie (pytania właściwie) - czy zarówno w UJ, jak i w Swifcie gondolki są takie same? Czy potrzebne są do nich jakieś adaptery? Do którego mniej więcej miesiąca dzidziuś mieści się w gondoli? Czy jest ciepła/przytulna dla maluszka? I czy można na stelażu zamontować jakiś inny fotelik, niż maxi-cosi? Jak się je mocuje?
Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • sylver80 Re: gondola i fotelik MB 02.09.11, 14:50
      podbijam..
      naprawdę żadna z Was nie potrafi mi odpowiedzieć??

i przy okazji - bardzo pilnie chciałabym odkupić gondolkę do tego wózka - nikt nie chce sprzedać?
    • baewaba Re: gondola i fotelik MB 02.09.11, 16:23
      sylver80 napisała:

> Witam forumowe Koleżanki :)
      > Nie bywam tu już od dłuższego czasu (córcia ma już 4,5 roku :-/ ), ale miło wid
      > zieć, że część nicków wciąż widać i które kojarzę ;-) Ponieważ nie mam czasu za
      > bardzo przetrząsać forum, wybaczcie proszę jeśli już taki wątek był. A sprawa
      > jest następująca... Pod koniec okresu wózkowego kupiłam UJ baroque (tak, tak, k
      > aprys, nie mogłam się powstrzymać...) i tak niewiele go używałam, że wygląda ja
      > k nowy. Nie miała serca go sprzedać (2 maclareny też jeszcze stoją ;-)), a za 2
      > miesiące mojemu bratu urodzi się synek. Po długich poszukiwaniach i rozważania
      > ch stanęło na tym, że chcą mój wózek, a ja mam teraz im załatwić gondolę. Stąd
      > moje pytanie (pytania właściwie) - czy zarówno w UJ, jak i w Swifcie gondolki s
      > ą takie same? Czy potrzebne są do nich jakieś adaptery? Do którego mniej więcej
      > miesiąca dzidziuś mieści się w gondoli? Czy jest ciepła/przytulna dla maluszka
      > ? I czy można na stelażu zamontować jakiś inny fotelik, niż maxi-cosi? Jak się
      > je mocuje?
      > Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi.
      > Pozdrawiam :)
      Jezdze Urbanem wiec troszke ci pomoge
      Do urbana nie zamontujesz gondoli swita i na odwrot.
      Gondole montuje sie bezposrednio na stelazu natomiast do motazu fotelika potrzebny jest adapter.Jakie dokladnie foteliki mozna zamontowac zapytaj u dystrybutora.
      Gondola jest sredniej wielkosci 36 szer i 73-74dluga.jest przytulna i bardzo wygodna dla maluszka-moje dziecko bardzo lubi w niej podrozowac. malenkim minusem jest budka ktora moglaby byc wieksza. Jak zalozysz folie przeciwdeszczowa ktora jest w komplecie zadna pogoda nie bedzie przeszkoda.
      Dziecko przecietnej wielkosci powinno pojezdzicdo okolo 5-6 miesiacy
      Maly smok to maksymalnie do 4 miesiaca....

• sylver80 Re: gondola i fotelik MB 03.09.11, 11:45
        Dzięki, o to mi chodziło.
        Nie chcesz czasem sprzedać swojej gondoli? ;-)
    • sylver80 Re: gondola i fotelik MB 03.09.11, 12:20
      I jeszcze jedno pytanie. Szukam tej gondoli na e-bay i sprzedają kilka do wózka urban duo. Czy będzie ona pasowała do single?
      • baewaba Re: gondola i fotelik MB 03.09.11, 16:06
        Niestety gondola do duo nie pasuje do urbana. Z gondola CIi nie pomoge.Mam zestaw limitowany z serii fifties i bede go sprzedawac dopiero jak maly zakonczy okres wozkowy.
        Na ebayu jest sporo gondolek ale pamientaj zeby kupic rocznik od 2007 do 2009 wlacznie.Inne moga nie pasowac.
        • sid8888 Re: gondola i fotelik MB 08.09.11, 21:30
          gondola jest dość mała, buda kiepsko chodzi - albo ja ją źle montuję, adapter mam ale jeszcze nie użyłam - na stronie mb jest inny niż ten który dostałam od pl dystrybutora - ten mój jest kiepski - materiałowy...
          • saras-wati sylver 09.09.11, 20:11
            tu sporo jest o mb:

forum.gazeta.pl/forum/f,101614,Wozki_Dzieciece_Wozkomania.html
            • agnes_nyc Re: sylver 09.09.11, 22:15
              sylver

dziewczyny ktore pamietasz z forum przeniosly sie na na wozkomanie

zapytaj na drugim forum tam uzyskasz rzetelna informacje od "ekspertek"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka