Dodaj do ulubionych

BABY JOGGER City micro Czy ktoś ma??

23.09.11, 17:11
Pilnie potrzebuję opinii na temat wózka jak w tytule. BABY JOGGER wozek trojkołowy CITY MICRO czy dobrze się prowadzi, utrzymuje w czystości a najważniejsze czy jest wystarczająco duży na trzy latka.
Obserwuj wątek
    • afroddytta re 23.09.11, 20:18
      Widziałam i macałam go w sklepie i moje wrażenie to płachta materiału rozpięta na stelażu, nie wygląda to dobrze z bliska, jak taki worek, hamak. Jest dość mały i podobno waży tyle samo co większy City Mini. Ogólnie zależy od potrzeb, za te 400 zł na allegro to może jest sens, ale już 700 zł to przesada. Moim zdaniem warto go obejrzeć na żywo, aby potem nie było rozczarowania. Tutaj na forum to nie słyszałam aby ktoś miał i podzielił się wrazeniami z użytkowania.
      • blublusia Re: re 23.09.11, 20:56
        Kurcze też mi się zdaje że to szmatka.... a ten BJ mini? Wygląda nawet dobrze ale na żywo nie mam okazji sprawdzić. Najlepszy był by ten Baby Jogger City Elite ale nie bardzo mi się opłaca go kupić na kilka miesięcy, może do wiosny. No ale sama nie wiem. W tych wózkach kusi mnie fason i długie oparcie.
        • gaga-sie Re: re 23.09.11, 22:12
          Bj mini i elite mają podobne, albo nawet takie same siedziska. Spokojnie wystarczą dla 3-latka, moim zdaniem. Mini nie ma regulowanego podnóżka, ale dla starszego dziecka nie jest to potrzebne, nóżki nie zwisają, opierają się. Mini nie ma regulacji rączki, ma piankowe koła, elite ma pompowane bezdętkowe, rączkę regulowaną. Obydwa mają ten sam ( rewelacyjny) system składania, b. obszerne budki. Mini jest lżejszy i ogólnie mniejszy, występuje też w wersji 4 kołowej ( czarny). Mini to raczej kategoria parasolek, elite-wózków terenowych. Ja rozważałam obydwa-wybrałam mini. Micro ma płytką budę i przy w/w to taka "bida" raczej.
    • gaga-sie Re: 23.09.11, 22:14
      Poczytaj na drugim forum wózkowym ( wózkomania), było mnóstwo wątków.
      • blublusia Re: 23.09.11, 22:41
        Dzięki :) Zabieram się do czytania. Ale po tym poście coraz bardziej jestem zdecydowana na BJ mini. Jeszcze raz dziękuję za pomoc w wyborze. Jak coś to jeszcze będę pytać :)))
        • justynek2009 Re: 24.09.11, 08:39
          Bierz śmialo mini,ja mam go od kilku dni i jestem zachwycona.Nawet mój mąż wczoraj po spacerze przyznał że ten wózek sam jedzie i jakiś taki fajny jest.Ja mam 4 kołowy.
          • blublusia Re: 24.09.11, 12:44
            A gdzie najlepiej zakupić? Na All czy gdzie indziej???
    • agnes_nyc Re 24.09.11, 14:29
      Na allegro masz wozki z gratisami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka