muszczek77
11.02.12, 12:25
Czy ktoś ma i może coś o niej powiedzieć, bo nigdzie nie mogę znaleźć aktualnych opinii?
Przed chwilą wróciliśmy z oglądania wózków i w sumie nic nam się nie spodobało, nawet koszmarnie drogie i wychwalane Maclareny :( I w sumie w miarę mi się podobała spacerówka Tako Flash, ale ciężko coś o niej znaleźć. Czy ona naprawdę waży 12kg?! W sklepie nie wydawała się taka ciężka. Jest też jakaś nowsza Tako Vento, "lekka" - 10kg. I cała seria WD 5, WD 7 itd - one już mają normalną wagę, za to brak pięciopunktowych pasów bezpieczeństwa :/ I nie wiem. Czy ktoś używa którejkolwiek z nich?
Synek ma dopiero pół roku, więc dwupunktowe pasy to trochę mało... 12kg też mnie nie urządza, bo mieszkam na III piętrze bez windy i po to zmieniam wózek, żeby był wreszcie lekki. Poza tym chciałabym łatwo dostępny kosz na zakupy (w połowie spacerówek jest duży kosz, ale chyba po jednym produkcie trzeba tam wrzucać, tak jest zamontowany) i w miarę dobre kółka - żebym po lesie też mogła od czasu do czasu trochę pojechać.