Dodaj do ulubionych

Wózek Safety 1st Roadmaster

13.09.12, 20:33
Czy ktoś wie coś o tych wózkach Safety 1st Roadmaster?
allegro.pl/wozek-2w1-safety-1st-roadmaster-krakow-i2631198366.html
Poszukuję informacji na ich temat a konkretnie czy ktoś wie jakiej one są produkcji i jaka jest waga tego wózka?
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: Wózek Safety 1st Roadmaster 13.09.12, 21:42
      Nie pamiętam, chyba w USA je robią, waga =14 kg
      tu masz trochę szczegółow:
      www.dealsdirect.com.au/safety-1st-shuttle-stroller/
      www.safety1st.com/usa/eng/
      • dzagnaj Re: Wózek Safety 1st Roadmaster 14.09.12, 09:31
        Hej, mnie też zainteresował ten wózek.
        www.youkids.pl/safety-1st-roadmaster-2w1.html
        Czy ktoś go ma i podzieli się opinią?
    • afroddytta Re: Wózek Safety 1st Roadmaster 14.09.12, 21:58
      Firma sefety 1st to ta sama firma co maxi-cosi, quinny itd. tylko produkty pod tą marką są tańsze i słabsze jakościowo. O tym wózku chyba w PL nie znajdziesz wielu opinii, poszukaj może pod marką maxi-cosi bo i z tym logo były produkowane.
      Ja widziałam na żywo ten wózek, ogólnie prezentuje się ok, ale sprawiał wrażenie dość delikatnego (ja np.nie bardzo widziałabym siebie z takimi kółeczkami w terenie czy na dziurawym chodniku) i siedzisko spacerówki wydało mi się małe tzn. siedziało w nim dość małe dziecko, a spacerówkę wypełniało bardzo, może to tylko wrażenie, ale warto poszukać zdjęć wózka z dzieciakami.
    • annulka79 Re: Wózek Safety 1st Roadmaster 14.09.12, 22:37
      Możesz poszukać tez pod nazwą Maxi Cosi Foray. To ten sam wózek w zasadzie (producent to jeden koncern posiadający różne marki)
      • blueaha Re: Wózek Safety 1st Roadmaster 15.09.12, 11:59
        to wozek który mozna kupic w supermarkecie tu w Belgii. widuje je czasami na ulicy i trzeszcza i sa tandetnie wykonane po prostu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka