Dodaj do ulubionych

dostawka do wózka

01.11.12, 23:23
Jakie macie doświadczenia z dostawkami do wózków? Jestem mamą dwulatka (który często korzystał z wózka) i miesięcznego niemowlaka. Taka dostawka wydaję mi się najlepszym rozwiązaniem na szybki spacer, wyjście do sklepu osiedlowego, przejście na plac zabaw (wiosną).
Jak sprawują się takie dostawki i co możecie polecić, użytkujemy TAKO Jumper'a.
Zastanawiam się też czy opłaca się kupować dostawkę nową, czy używaną. Zakładam że jeśli się sprawdzi, korzystać będziemy przez około rok.
Obserwuj wątek
    • agga80 Re: dostawka do wózka 02.11.12, 07:46
      ja mam tako jumpera i dostawke litaf seat2go. dla nas rewelacja. cora miala 2,5 roku jak sie urodzil syn. jezdzila od poczatku i ona tez byla zadowolona i nadal jest bo czasem jeszcze korzystamy. mala ma ponad 3 latka.
    • rafdrim Re: dostawka do wózka 03.11.12, 13:43
      A może coś takigo Tekst linka:
      https://buggypod.pl/files/200/Buggypod%20io%201%20wheel[1].jpg
      Straszak siedzi przypięty pasami, a jeżeli trzeba to ta dostawka składa się bardzo szybko i nie przeszkadza w przejechaniu przez bramkę w sklepie lub do windy. Odczepia się też błyskawicznie.
      PS.
      • rafdrim Re: dostawka do wózka 03.11.12, 13:44
        PS. piszę jako importer produktu
        Pzdr.
        Rafał
        • pstrabiedronka Re: dostawka do wózka 04.11.12, 21:56
          ja uzywałam dostawki Lascal Buggy Board, o takiej:
          www.buggyboard.info/
          używałam z wózkiem Emmaljunga i było super. Wózek prowadzi się wygodnie, normlanei się skręca, normalnei podjeżdża na krawężnik. Mankament - dośc terkoczące kółka.
          Potem próbowałam używac z parasolką Maclaren i to jednak porazka - sam wóżek był za lekki i za mały żeby wygodnie z dostawką jezdzić. Ale z Tako Jumperem będzie spoko.

tez miałam idealnie 2 lata róznicy
    • afroddytta Re: dostawka do wózka 05.11.12, 22:13
      Co do najprostszej dostawki np. buggyboard to obawiam się, ze Twój starszak może być za mały na coś takiego, tzn. jeśli jest spokojny, w miarę posłuszny i postoi to możesz spróbować. Ja woziłam na dostawce prawie 4latka i było ok (tylko on woli stać zamiast chodzić, a najczęściej na tej dostawce siedział, miałam dostawkę mutsy step-up do wózka speedi), potem jak urodził się kolejny maluch to mój średni miał prawie 2 lata i długo na dostawkę się nie nadawał, bo i był za niski, miał za słabą koordynacje, nie chciał stać, wolał biegać itd. raz go wzięłam na taki spacer i była to masakra.
      Co do siedziska obok jw. to widziałam parę razy i czytałam opinie, nie zawsze do wózka pasuje, i nie każde dziecko chce w tym siedzieć i przede wszystkim nie sprawdza się tak fajnie jak wygląda.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka