Dodaj do ulubionych

Phil & Teds w samolocie

23.12.12, 14:43
Mamy wózek podwojny Phil&Teds Dash.
Ale mam dużą wątpliwość, jak zapakowac ten wózek do samolotu. Problemem nie jest dodatkowe siedzisko, ale samo składanie się tego wózka, w sensie, że trzeba odpiąć kółko i sam wózek złożony jest nieporęczny w noszeniu.
Ktoś z Was podróżował samolotem z tym wózkiem?
Ostatecznie możemy wziąć pojedyncza spacerówkę, ale oboje dzieci mam jeszcze w wieku dziennych drzemek i jakoś bym musiała ich na tym wózku pojedynczym do spania wymieniać, a młodszy jeszcze słabo chodzi.
Obserwuj wątek
    • kkitka Re: Phil & Teds w samolocie 27.12.12, 13:31
      A nie jest tak, że wózek oddajesz przed samym wchodzeniem do samolotu (na płycie) i nie ważne jakie ma gabaryty, bo ekipa i tak go pakuje osobno a nie jako bagaż? tak coś słyszałam, ale nie podróżowałam jeszcze z wózkiem samolotem ;)
      • escapezone Re: Phil & Teds w samolocie 13.01.13, 20:59
        dokladnie tak jest ze przed wejsciem na poklad wozek skladasz i wozek pakuja na brzeg luku bagazowego aby byly jako poierwsze sciagane z tasmy, natomiast ja bym ci proponowala moze zakupic torbe na wymiar wozka aby wozek spakowac i latwiej bylo troche, odezwij sie z zapytaniem do forumowej magdy o takie torby , ja zaluje ze do swojego wczesniej nie zakupilam a w warszawie rzucaja wozkami jak smieciami i wybrudzili mi , nie wiem jak twoj wozeczek sie sklada alemysle ze taka torba na wymiar z uchwytami bylaby w sam raz
    • baranek44 Re: Phil & Teds w samolocie 20.01.13, 15:34
      Pokrowiec do wózka
      www.salondzieciecy.pl/pokrowiec-na-zlozony-wozek-up-away-phil-teds-id-454.aspx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka