Dodaj do ulubionych

Teutonia Cosmo

13.02.14, 22:16
W końcu się zdecydowałam. Po długich poszukiwaniach zdecydowałam się na Cosmo. Teraz mam dylemat jaki kolor!!! Proszę pomóżcie. Kolor dla dziewczynki ale wolałabym uniwersalny bo jakby przez przypadek wyszedł chlopak to bym miala problem, hi hi. Niby na 100% dziewczynka ale wolę uważać... Chce cały zestaw z gondolą Comfort i fotelikiem Tario. Tylko doradźcie kolor ten grafitowy? Może być dla córeczki i np. bym po przesadzeniu do spacerówki dokupiła wkładkę jakąś np. różową? Jak myślicie a moze inny? Mozna popatrzec na www.teutonia.com/pl/configurator.html?model=cosmo#summary
Obserwuj wątek
    • justers Re: Teutonia Cosmo 25.04.14, 00:39
      Hej,uniwersalny kolorek to 5035 w połączeniu z kolorem 5015,ja mam i super się prezentuje
      • justers Re: Teutonia Cosmo 25.04.14, 00:43
        Mamuśki,czy w waszych spacerówkach teutonia podnóżek też tak dotykany trzeszczy,chodzi mi o ten plastik?
    • merynika Re: Teutonia Cosmo 25.04.14, 09:00
      Ja tam bym wziela caly czarny, bo najbardziej uniwersalny i dokupila wkladki do spacerowki - kupujesz dwie dwustronne i masz 4 rozne wozki. A jak bedzie czarna lub ewentualnie granatowa, to wkladki w calej gamie kolorow pasuja. Niewazne czy wezmiesz w kropeczki, w paski, kratke, sowy, malpy, grzybki itd.

Natomiast te kratki na siedziskach i po bokach w teutoniach zupelnie nie sa w moim guscie.
    • mamusiasyneczka Re: Teutonia Cosmo 25.04.14, 18:50
      Wybrałam kolor 5015 i już go mam w domku. Jest rewelacyjny naprawdę stylowy. To jest taki grafit troszkę szarawy piękny. Jak dodałam prześcieradełko różowe to super na zdjęciach nie oddaje tego koloru. Polecam :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka