Dodaj do ulubionych

Wózek Quinny Moodd

25.03.14, 17:04
Czy mogę prosić o opinie dot. tego wózka?
Obserwuj wątek
    • paulina.mlynarczyk Re: Wózek Quinny Moodd 26.03.14, 11:54
      Dużo opinii o moodd znajdziesz na przykład w porównywarkach cenowych czy w sklepach internetowych, są bardzo wiarygodne, osobiście uważam quinny za jedną z lepszych firm produkujących wózki dla dzieci, więc to też jest wyznacznik. U mnie moodd ma jedna z koleżanek mogę popytać. :)
      • kasia_4646 Re: Wózek Quinny Moodd 27.03.14, 20:15
        super, będę wdzięczna :).
    • Gość: ewa Re: Wózek Quinny Moodd IP: *.bb.sky.com 09.05.14, 18:29
      Hej ja mam akurat ten model ale szczeze mowiac ladnie wyglada ale dziecko w nim ma niewygodnie.sa problemy z wkladaniem dziecka do niego a jeszcze wieksze z wyciaganiem dziecka takiego pol rocznego,ma bardzo malutko miejsca do siedzenia.zaluje ze go kuplam.
      • Gość: maria Re: Wózek Quinny Moodd IP: *.play-internet.pl 05.11.14, 10:14
        Mam ten wózek od września 2013 i dramat jakich mało. Raz.cena.tragiczna nawet jeśli kupuje ktoś używany dwa stelaż sztywny ciężko mi się podbija. Plastik fantastic z wyglądem wozek dla lalek barbie bo dzieckiem trzęsie. Do lasu zapomnij po śniegu tez nie za ciekawie. Małe kółko piankowe z przodu powoduje że wjazd na krawężnik lub w dziurę nieźle denerwuje. Kupiłam używany baby design lupo comfort i o niebo lepszy. Spacery po lace z psem nierówne chodniki nie ma dla niego problemu. Dziecko śpi jak ta lala i ma wygodne i więcej miejsca. No i podbija normalnie bo ma.cztery porządne duże pompowane w dodatku mega dobrze zamortyzację koła. Quinny nie ale baby design który mam od marca 2014 po biją pod każdym względem. Z tym quinny można iść się lansować jedynie co do galerii krakowskiej
    • Gość: santos Re: Wózek Quinny Moodd IP: 212.185.43.* 14.11.14, 12:44
      Ja go mam od roku i ogólnie też nie polecam.

Co prawda jakość wykonania całkiem ok, do czasu jak używaliśmy gondolę też nie narzekałam - jest dosć duża (mogłaby być głębsza), stelaż łatwo się składa, nie zajmuje zbyt wiele miejsca, amortyzacja też nie jest najgorsza (mieszkamy w mieście), mógłby być nieco lżejszy...no i kosz na zakupy jest bardzo mały, najlepiej od razu kupić większą torbę.

Ale spacerówka to już koszmar...pierwsze co to podnóżek - półroczniaka musiałam kłaść wyżej, żeby nóżki nie spadały (żeby były na siedzisku a nie w dziurze podnóżka), pomijając już ten fakt to podnóżek jest naprawdę niewygodny i niepraktyczny, na siedzisku przy pałąku też są plastiki (między nóżkami) to tez mało komfortowe.
      No i sam pałąk to zdecydowany minus - jest niewygodny i niepraktyczny, ciężko było włożyć i wyjąć dziecko przez pałąk, ja go od razu zdemontowałam, niestety nie ma też możliwości zastąpienia go "zwykłym" pałąkiem.

Kolejna sprawa to budka - kiedy dziecko leży, budka praktycznie wcale nie osłania, w pozycji siedzącej jest wystarczająca, jednak kolejny jej minus to brak okienka w budce, co jest szczególnie uciążliwe kiedy dziecko siedzi przodem do kierunku jazdy, praktycznie go nie widać, dodatkowo siedzisko jest odsunięte dość daleko od mamy. No i mimo że moja córcia jest szczuplutka to miała ciasno, bo siedzisko jest za wąskie, poprostu niewygodne, moja nie chciała w nim w ogole siedzieć.

Jeśli zastanawiacie się nad mooddem to wezcie pod uwage lepiej quinny buzz, ma wygodniejsze siedzisko, lepszy podnozek, nowe modele maja tez lepsze budki.
    • fela1977 Re: Wózek Quinny Moodd 13.12.14, 22:13
      Miałam okazję jeździć tym wózkiem. Wygląd super, wysokie siedzisko, wygodnie się składa i rozkłada zarówno wózek i siedzisko. Wady: dość twardy, wąskie siedzisko, budka- prowizorka, jest mała i cienka, kosz koszmarnie mały.
      • katrinka82 Re: Wózek Quinny Moodd 16.12.14, 12:14
        Ja go oglądałam z mężem, o tyle gondola spoko to spacerówka koszmar. Pani w sklepie poradziła nam Joolz Day i ten kupimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka