Dodaj do ulubionych

szukam wózka

22.02.15, 21:07
Witam,
Jestem na etapie poszukiwań wózka i moje priorytety to:
1. pompowane 4 koła, w tym 2 skrętne z możliwością blokady
2. gondola PVC
3. duży kosz na zakupy niekoniecznie zamykany
4. duża spacerówka min 50 cm h oparcia, wraz z regulacja oparcia i nóżek do poziomu płaskiego
5. waga wózka nie ma znaczenia
6. możliwość regulacji oparcia w gondoli z zewnątrz wózka
7. możliwość wyprania tkaniny
8. w zestawie torba, moskitiera, ochrona p. deszczowa, nie pogardziłabym parasolka i uchwytem na kubek :)

Proszę o polecenie polskich producentów w kwocie max do 2500 za układ 2 w 1 oczywiście mam na uwadze wózki nowe.

rozważam producentów tj: Bebetto, Tako, Navington (choć tutaj niekoniecznie)

z góry dziękuję

Obserwuj wątek
    • ela.dzi Re: szukam wózka 23.02.15, 11:18
      Za taką kwotę to pomyśl o Bumbleride Indie 4 czy Soli 2 MTX. Nie polecam polskich wózków, nigdy więcej.
    • Gość: MamaKaroli Re: szukam wózka IP: *.internetia.net.pl 23.02.15, 11:23
      Z polskich producentów polecam Jedo.
      Wyglądem nie powala ale wymiarowo i jakościowo bije inne bebetta i tako na głowę. Tako znam również ale oparcie w spacerówce jest krótsze i wózek szybciej się zużywa.
      Moja rada: nie nastawiaj się na dodatki, dokładają je głównie do kiepskich wózków bo czymś trzeba zachęcić więc masz badziewny wózek ale ze wszystkim "gratis".
      Zwróć uwagę na mocowanie elementów, materiał (odradzam folię na podnóżku i pałąku - lubi pękać i jest nieprzyjemna dla dziecka).
      • Gość: natella Re: szukam wózka IP: *.hsi8.kabel-badenwuerttemberg.de 28.02.15, 13:13
        Wlasnie ze polecam polskie firmy glownie maked i adbor. Sa to wozki bardzo ladne praktyczne i madrze przemyslane. Sama mam osobiscie makeda i jest rewelacyjny, wygodnie sie prowadzi , bardzo duzq gondola wygodna dla dzidziusia, kosz tez pomiesci duzo rzeczy :) cena rowniez nie jest straszna bo niecale 1500 zl. A te wydziwiunki Angielskich firm to nawet nie wygladaja. Navingtona bym odradzila ze względu na wyglad i ciezar. To wozki wypacykowane i tyle nic w nich nie ma badzwyczajnego.
        • thea19 Re: szukam wózka 02.03.15, 13:31
          ten adbor to wyglada jak przez okno. to dopiero tragedia estetyczno jakosciowo wagowa. byle jaka brzydka kolubryna.
          • sur-mia Re: szukam wózka 02.03.15, 14:53
            Dziewczyny pomimo tego że jestem za polskimi produktami to wozki ktore ogladalam sa jakas pomylka...zero wygladu nie wspominajac o aspektach funkcjonalnych. Osmiele sie stwierdzic ze nie ma wozka ktory by łączył wszystkie elementy. Cgcialbym obejzec wozki proponowane przez ela.dzi choc Sola jednak odpadnie przez brak pompowanych kol...ale nie wiem gdzie w Poznaniu je oblukac...choc wygladem rowniez d nie urywaja

wybor wózka jest gorszy niz zakup auta....ratunkuuuuu
            • thea19 Re: szukam wózka 02.03.15, 15:45
              nie da sie kupic jednego wozka, ktory spelni wszystkie wymagania. trzeba miec ich kilka (najlepiej 3 jednoczesnie) - inny na spacery po lesie, inny na zakupy w galerii, inny dla malego dziecka a inny dla przedszkolaka. na moje 11 zakupow wozkowych to nie mialam ani jednego polskiego - glownie holenderskie i bj (chyba amerykanskie) i nie dlatego, ze nie lubie polskich produktow a dlatego, ze wizualnie totalnie mi nie podchodza. o jakosci nie wspominam. z wozkami jest lepiej niz z autem - kupujesz i sprzedajesz jak nie podejdzie (oczywiscie jesli kupisz znany wozek a nie te badziewia) i szukasz nastepnego.
            • ela.dzi Re: szukam wózka 03.03.15, 09:58
              Po pierwsze Sola 2 MTX ma pompowane tylne koła i to wystarczy, po drugiej do zwykłej Soli 2 możesz dokupić koła pompowane. Siedzisko w tym wózku jest naprawdę super, szkoda, że nie mam teraz zbędnej kasy ;)
        • Gość: MamaKaroli ... IP: *.internetia.net.pl 03.03.15, 15:58
          No tak te angielskie wydziwianki ... potrafisz chociaż wymienić nazwy angielskich wózków? Podpowiem: M&P a dalej? O gustach dyskutować nie ma co, ale komentarze (treść, forma, składnia, argumentacja) na poziomie gimnazjum ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka