Dodaj do ulubionych

bertoni lorelli s300 Opinie

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.02.18, 15:29
Bardzo podoba mi się ten wózek, tylko nigdzie nie mogę znaleźć opinii jak prowadzi się w terenie. Np. Na polnej drodze? Czytałam opisy i niby wszystko ok ale wolała bym zasięgnąć opinii kogoś kto ten wózek posiada... Bo z opiniami w sklepie różnie bywa jak to się mówi "każda sroka swój ogonek chwali"... Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: MamaKaroli Re: bertoni lorelli s300 Opinie IP: *.internetia.net.pl 22.02.18, 16:48
      Na polnej drodze to się nie prowadzi ;) Prowadziłam po parku i było fatalnie (alejka z drobnym żwirkiem i trochę po niziutkiej trawie). Po chodniku też nie lepiej. On nie ma amortyzacji, jest koszmarnie plastikowy i tandetny. Miała go kolezanka jako samochodowy, kupiła po Espiro Magic, który po pół roku tak się obniżył że nie dało sie prowadzić bez schylania. Ten Loreli też był niewypałem. Niewygodne dla dziecka siedzisko (dodatkowy wózek i tylko w tym dziecko jechało jak musiało bo w końcu zasnęło) zerowa amortyzacja, nie taki lekki jak miał być i kompaktowy też wcale (miał być samochodowym i tanim), kosz mały a jak się rozłożyło oparcie to bez dostępu. Wiszacą płachtę z tyłu pominę. Jedyne co fajne to powiększana buda. Kupili trzeci wózek dodatkowy nieco lżejszy, po złozeniu troszeczkę mniejszy, większy kosz, oparcie też i koła zdecydowanie (dodam, ze jeden z tych które radziłam od poczatku) i wreszcie chyba są zadowoleni :)
      Ja odradzam
      • gochalodz Re: bertoni lorelli s300 Opinie 24.02.18, 14:48
        to spamerka, to samo pisze na roznych forach
      • Gość: Ola Re: bertoni lorelli s300 Opinie IP: *.146.100.197.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.07.18, 03:10
        Cóż tu wiele pisać... Totalna tandeta za 649 zł. Nie wiem jak mogłam się pokusić na piękny miętowy kolor tego wózka. Po za tym nic nie można powiedzieć o nim pozytywnego. Stelaż jeden wielki plastikowy trzeszczacy badziew. Tyle w temacie. Nie ma to jak x lander lepiej dołożyć i się nie wkurzac.
    • Gość: Ania Re: bertoni lorelli s300 Opinie IP: *.146.192.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.19, 22:46
      Ja posiadam szary, w zasadzie znacznie lepszy niz Valco koleżanki, fajna amortyzacja, za te pieniążki super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka