m.b.lang 13.10.05, 09:51 Chce kupic wozek wielofunkcyjny BabyActiv firmy Wychamet. Mozecie powiedziec czy warto:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
19maj Re: wozek Wychamet?????? 13.10.05, 12:38 witam!!! ogólnie nie jest zły ten wózek chociaż jakbym miała kupować jeszcze raz to bym kupiła gondolę(pewnie używaną) a potem spacerówkę ale do rzeczy -bardzo dobrze się prowadzi ,lekko -łatwo się składa nawet upchałam go do bagażnika CINQUECENTO rodziców(musiałam zdjąć koła ale to była chwilka -przekładana rączka-chociaż jak przełoży się rączkę do tyłu to ciężko się steruje wózkiem i ja na początku uderzałam się w hamulec nogą, ale teraz już opanowałam ten wózek -jest dość ciężki ja na szczęście zostawiam go na dole i nie muszę nosić -nosidło wyjmowane dla noworodka mnie się przydało bo mała nie chciała jeździć w wózku i usypiałam ją w domu w nosidle i potem znosiłam ją i chyc do wózka, tylko wkurzały mnie uszy od niego jak odstawały więc przyszyłam po 3 zatrzaski na bokach i dopinałam do wózka -niewiem jak u innych ale u mnie kiepsko chodzi regulowanie oparcia-zacina się -spacerówkę można rozłozyć na płasko -podoba mi się z wyglądu z tą rączką to ponoć wszystkie wózki tak mają że po jednej stronie się tylko dobrze prowadzi każdy wózek ma swoje plusy i minusy Odpowiedz Link Zgłoś
m.b.lang Re: wozek Wychamet?????? 13.10.05, 13:15 Dzieki za rade. To bedzie moj pierwszy wozek i nie wiem na co sie decydowac.Wychamet jest ladny. Na pewno wezme Twoja opinie pod uwage przy podejmowaniu decyzji o zakupie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: wozek Wychamet?????? 14.10.05, 20:15 Wózek jest super! mam go już 8 mcy i nie zamieniam na inny. Wg mnie ma same zalety. Funkcjonalny, ładny , dobrze sie prowadzi , środku duzo miejsca dla dziecka. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś