magda.cz 14.11.05, 15:22 wszyscy producenci proponuja wózki wielofunkcyjne, albo z wymiennymi siedziskami (gondola/spacerówka), a ja szukam wózka który byłby tylko gondolą. Czy np. emmaljunge kupie nową w wersji bez spacerówki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kara13 Re: wózek głeboki - sama gondola 14.11.05, 15:25 Przecież nie musisz kupować od razu siedziska. ja np. mam używany Bebe confort z samą gondolą :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda.cz Re: wózek głeboki - sama gondola 14.11.05, 15:28 Mam super spacerówke wiec nie chce kupować wózka uniwersalnego tylko porządna duża gondolę. Sęk w tym że nie chce wózka uzywanego. A ten bebe confort który masz to jaki model? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: wózek głeboki - sama gondola 17.11.05, 10:40 Popatrz na stronie producenta www.emmaljunga.se Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: wózek głeboki - sama gondola 17.11.05, 16:11 kupisz w wersji z samą gondolą wózki peg perego na stelażu classe lub caravel A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: wózek głeboki - sama gondola 17.11.05, 16:14 jeszcze inglesinę i mutsy. Emmaljungi chyba niestety nie, ale najlepiej spytać w sklepie lub napisać do dystrybutora ( www.itc-skarszewy.com.pl/ ) A. Odpowiedz Link Zgłoś