marcysia801 31.12.05, 16:01 Czy któraś miała (ma)taki wózek?I jak się sprawuje?Pytam,bo chciałabym kupić dla Dzidzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka-soczewka Re: Capri Plus 2005,El-Jot 31.12.05, 18:28 To samo pytanie zadałam na początku miesiąca :) Niestety, nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Czyżby nikt nie miał tego wózka? Muszę przyznać że również jestem nim bardzo zainteresowana, bo na necie prezentuje się całkiem, całkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia801 Re: Capri Plus 2005,El-Jot 31.12.05, 18:54 No właśnie,mi też się podoba.Nawet jeśli nikt nie odpisze to go i tak kupię.Pozdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
renowa Re: Capri Plus 2005,El-Jot 18.01.06, 18:29 marcysiu801 :-) Bardzo Cię proszę, jak już zaczniesz użytkować ten wóżek to napisz prosze conieco o tym, jak Ci się go użytkuje. Też zamierzam go kupić, ale dopiero w kwietniu lub w maju- tuż przed urodzinami naszego synka, a Ty rodzisz wcześniej, wiięc już jakieś doświadczenia z tym wóżeczkiem będziesz mieć. Ciekawe, czy naprawdę jest taki lekki (10kg) jak o nim piszą na stronie producenta, bo mieszkamy na 4 piętrze w bloku bez windy i jak pomyślę że będę musiała wnosić dziecko i wózek to mi ciężko- więc waga wózka dla mnie nie powinna przekraczać 12-13 kg. Poza tym ciekawa jestem jak się prowadzi ( czy miękko) i jak z amortyzatorami. Pozdrawiam i życzę zdówka i szczęśliwego rozwiązania :-) Renia i Rafałek Odpowiedz Link Zgłoś