jagna75 05.02.06, 23:58 Czy Ktoś zna ten wózek? Proszę, odezwijcie się. Pozdrawiam. aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela-e22 Re: TEUTONIA SPIRIT?????????????????? 06.02.06, 09:58 Nie mam tego wózka , ale się nad nim zastanawiałam i oglądałam. Ostatecznie go nie kupiłam. Są to ciężkie wózki i po złożeniu nadal są duże, ale podobno są bardzo dobre. Cena również jest dość wysoka do tego akcesoria, bo cena jest zwykle za wersję podsawową resztę sobie dokupujesz wedle uznania.Wyszły teraz nowe modele i nowe obicia można je zobaczyć na polskiej stronie Teutonii. Odpowiedz Link Zgłoś
zabolek27 Re: TEUTONIA SPIRIT?????????????????? 06.02.06, 14:25 a jakie ma on wymiary po zlozeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: TEUTONIA SPIRIT?????????????????? 06.02.06, 21:07 Duże, ale dokładnie nie znam. Proponuję napisać do Teutonii i zapytać się o to. office@teutonia.pl , tam jest bardzo miła pani . Odpowiedz Link Zgłoś
jagna75 Re: TEUTONIA SPIRIT?????????????????? 07.02.06, 00:19 Link do parametrów technicznych: www.teutonia.pl/1024x768/parametry.htm Dziekuję za odpowiedź. Pierwszym upatrzonym wózkiem był X-lander x1. Ale nie ma on regulowanego podnóżka i nie ma mozliwości przekładania rączki. Zaczęłam studiować opinie z forum i juz przekonałam się do Quinniy Freestyle Comfort 3XL, ale w oko wpadł mi również wózek Teutoni spirit. Quinni ma rozkładane na płasko oparcie, natomiast Teutonia kąt nachylenia oparcia w pozycji rozłozonej to 160 stopni. Nie wiem czy ma to duże znaczenie dla mojego 3. maluszka Michałka. I który tu wybrać? Nie mogę obejrzeć ich na "żywo" - żaden sklep w Zielonej Górze nie ma tych wózków. A nie chciałabym wydawać pieniędzy "w ciemno". Czeka mnie więc wyprawa albo do Poznania albo do Wrocławia. Pozdrawiam. jagna Odpowiedz Link Zgłoś