patrycjabl79 19.02.06, 20:09 witam serdecznie czy ktos juz posiada moze nowy model Jane Nomad (4 kolowy)?? jesli tak bardzo prosze o opinie Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mfka Re: Jane Nomad-opinie 20.02.06, 09:20 Oglądałam go w sklepie. To odpowiednik Slaloma Pro tylko 4 kołowy. Lekki, zrotny - fajnie się go prowadzi. Kosztuje tyle co Slalom PRO. Zwaraca na siebie uwagę w kazdym razie. A co do użytkowników to może być cieżko, bo jest to nowy wózek (przynajmniej na naszym rynku), ale może ktoś go już ma. Odpowiedz Link Zgłoś
m_anula Re: Jane Nomad-opinie 20.02.06, 10:04 a gdzie można pooglądac ten nowy model. My z mężem byliśmy ostatnio w sklepie i ogladaliśmy Slaloma i nic nam sprzedawca nie powiedział o nowym modelu. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycjabl79 Re: Jane Nomad-opinie 20.02.06, 11:28 podaje przykladowa strone tych wozeczkow: www.groovystyle.co.uk/productpages/jane/jane-nomad-pro.htm Zastanawiam sie nad nim poniewaz podobnie jak slalom pro to na 100% dobra inwestycja a kolorystyka rowniez jest ciekawa, szczegolnie ten kolor Glacier, wlasnie mfka, widzialas w realu ten wozeczek Glacier??? chyba dla chlopca bedzie idealny??? Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Jane Nomad-opinie 20.02.06, 12:54 Wózek naprawdę wygląda fajnie i porządnie. Ja widziałam w sklepie ten czerwony. Ten niebieski z szarym faktycznie jest śliczny, ale zastanowiłabym się nad zakupem z tego względu,że jest nie praktyczny. Będzie się brudził, zwłaszcza w naszych warunkach, a z tego co wiem są problemy z praniem tej tapicerki, bo do pralki tego nie wrzucisz. On jest naprawdę bardzo jasny, to jest taki sam kolor jak Sky Teck w poprzedniej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia50 Re: Jane Nomad-opinie 24.02.06, 19:07 czy ktoś wie może jaka jest średnica kół w Jane Nomad? i czy są pompowane? Mieszkam na mazurach więc potrzebne są chyba raczej większe kółka...???? Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Jane Nomad-opinie 25.02.06, 08:22 Tylnie kółka są pompowane, takie same jak w modelu Slalom (średnica 26cm), a przednie są piankowe, (średnicy nie wiem, ale są trochę mniejsze od tylnich, jednak nieznacznie) Odpowiedz Link Zgłoś
arti53 Re: Jane Nomad-opinie 25.02.06, 21:47 Przedznie i tylnie nie są pompowane, widzialem dzisiaj ten wózek Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: Jane Nomad-opinie 26.02.06, 11:42 arti53 napisał: > Przedznie i tylnie nie są pompowane, widzialem dzisiaj ten wózek To chyba źle się mu przyglądnęłaś, albo Cię ktoś w błąd wprowadził. Tylnie są takie same jak w Slalomie i z pewnością są pompowane, a przednie są mniejsze i piankowe. Wiem to na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
natasza141 Re: Jane Nomad-opinie 26.02.06, 14:23 Wczoraj oglądałam ten wózek ale z nowej kolekcji pro.Tylnie kółka tak jak i przednie są piankowe, nie pompowane.Dlatego tez ten wózek jest lżejszy niż Slalom bo pompowane kółka mają swoją wagę. Co do prania to jak najbardziej w pralce.Cały wózek demontuje się i pozostaje sam stelaż.Jest zapinany na zatrzaski i nie bedzie z nim problemu pod tym względem. Mnie bardziej denerwują mniejsze kółka z przodu,wózek cały dygocze (dla dziecka z pewnościa to mało konfortowe ,ale zauważyłam ze wiekszośc wózków z kolekcji 2005-2006 nie ma mozliwosci kołysania.Sa twarde) a szczególnie po nierównościach.Wydaje mi sie ze to typowo miejski wózek bez przeznaczenia na tereny z utrudnieniem. Cena sklepowa spaderówki to 1500zł fotelika rebel ok 360zł a wkładki MATRIX ok 800zł.W komplecie nie ma torby ani śpiworka,zadnej folii.Wszystko trzeba dokupić wiec i cena koncowa wyjdzie pokażna. Ja mam dylemat.Wybieram pomiędzy Slalomem, Chico S3 i Musty. I kazdy pomimo wysokiej ceny ma jakiś mankament który mnie wkórza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś