Dodaj do ulubionych

Inglesina Max czy Peg Perego P3 ??????

07.03.06, 19:00
Prosze,doradźcie mojej koleżance spacerówkę. Waha się miedzy Inglesiną a Peg
Perego.Czy sa jakieś zalety albo wady,które przemawiają na korzyśc jednego
albo drugiego.Ogolnie to śa do siebie bardzo podobne.Pomóżcie.
Pozdrawiam. magda
Obserwuj wątek
    • oliwe Re: Inglesina Max czy Peg Perego P3 ?????? 23.03.06, 20:23
      Dołączam się do pytania. Podobają mi się oba. Myślałam o bebeconfort loola ale
      jest sporo negatywów, więc może PP plico lub inglesina max? A może inna fajna
      spacerówka dla 10-cio miesięczniaka. Tylko nie terkocząca, nie trzeszcząca i
      lekka, składająca się w parasolkę. jest taka?
    • marta308 Re: Inglesina Max czy Peg Perego P3 ?????? 23.03.06, 22:21
      My wlasnie zakupilismy peg perego p3,jest swietna.Namowila nas siostra,poniewaz
      ma taka i jeat b.zadowolona.Jej synek ma juz skonczone 2 latka i jezdzi w tym
      wozku od 6 miesiaca zycia.Jak do tej pory nic sie nie zepsulo.Mam nadzieje,ze i
      my bedziemy zadowoleni.Wozeczek leciutki i zgrabny.Jak jestes z W-wy,to polecam
      sklep Piotrus Pan.Jest tam najlepsza cena.Przy placeniu gotowka jest 5% rabatu
      i wychodzi 1040.Oczywiscie trzeba sie upomniec.Pozdrawiam.
      • malinka113 Re: Inglesina Max czy Peg Perego P3 ?????? 25.03.06, 09:31
        Miałam Inglesiną Max i strasznie ciężko się składała. To był dla mnie problem,
        ponieważ nie mogłam włożyć go do samochodu, a mieszkam poza miastem. Poza tym
        wózek był bardzo fajny, nic się w nim nie zepsuło, a używaliśmy go dosyć często
        przez trzy lata.
    • baranek77 Re: Inglesina Max czy Peg Perego P3 ?????? 25.03.06, 11:44
      Teraz Inglesina nie produkuje już Max'ów - robi tylko stelaże a Polacy robią
      tapicerkę - wózek nazywa się Miko by Inglesina, ale wg mnie jest ok. Dla mnie
      składa się dość prosto i łatwo, robię to sama bez problemu.
      Pzdr,
      Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka