paulakp 06.04.06, 14:29 WITAM MOJA CORECZKA 15 MARCA SKONCZYLA 3 MIESIACE MA 8 KG OD KIEDY MOGE JEZDZIC SPACEROWKA GRACO QATRO DE LUX POZDR5AWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oskarek05 Re: OD KIEDY SPACEROWKA 06.04.06, 14:33 a mój synek 14 marca-tylko jeden dzień, ale jeszcze jeździ we wkładzie.Zawsze śpi na dworze i jest mu tam wygonie.Nie ma takiej potrzeby jeszcze.Poczekam jak będzie chciał siedzieć, myślę, że tak w wakacje. Iza -- Mój mały bąbelek Oskarek ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek1978 Re: OD KIEDY SPACEROWKA 06.04.06, 14:56 Wydaje mi się, że wtedy kiedy będzie już samodzielnie siedzieć. Ja swój głęboko spacerowy "przerobiłam" na spacerówkę kiedy synek miał około 6 m-cy, ale jeździł z na płasko rozłożonym oparciu. Tylko sporadycznie podnosiłam na chwilkę, systematycznie wydłużając jeżdżenie na siedząco i tak do czasu kiedy zaczął sam pewnie siedzieć. Teraz zakupiliśmy typową spacerówkę, a "stary" wózek używamy do drzemki na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś