Dodaj do ulubionych

proszę o radę: Bebe Confort Loola

06.05.06, 16:19
Wybór wózka to dla mnie nielada wyczyn. Ostatnio zakochałam się w Looli ale
nie wiem jakie są opinie użytkowniczek. Wygląda rewelacyjnie, opis producenta
też zachęcająco brzmi - myślę o zakupie spacerówki i fotelika. Jeśli macie
jakieś doświadczenia z tym wózeczkiem to napiszcie proszę.
Pozdrawiam
Ilona 30tc
Obserwuj wątek
    • sdec Re: proszę o radę: Bebe Confort Loola 06.05.06, 19:59
      Muszę Cię zasmucić, też chorowałam na ten wózek, ale 99,99% odradza. Podobno
      źle się podbija i prowadzi. Mi zależało, aby można było wozić dziecko przodem
      do mnie, w ogóle wygląd ma super, ale wg opinii użytkowników (sama nim nie
      jestem) to wszystko. Zresztą tak jak drugi, który mi się podobał: Quinny Buzz.
      • sdec Re: proszę o radę: Bebe Confort Loola 06.05.06, 20:02
        Tu jest o tym wózku:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=38814838&v=2&s=0
        • monii_1 odradzam !! 06.05.06, 20:45
          jesli ma to być wózek spacerowy podstawowy to odradzam. Miałam przez 3 miesiace
          i sprzedałam. Źle się podbija no i ten kosz na którym niestety bardzo mi
          zależało (bo sama muszę robić wszystkie zakupy)jest beznadziejny. Prowadziła się
          lekko i cicho, fajnie ze siedzisko przekładane ale niestety wąskie, jeszcze w
          lecie było ok ale kombinezon to już ścisk i wcale siedzisko nie ma 30 cm
          szerokości (jak podaje producent) tylko 28 cm. Jako drugi wózek to moze być, bo
          fajnie się składa i jest ładny, nawet zwrotny , ale reszta niestety do bani. Aha
          i hamulec mi się rozwalił
    • novela76 Re: proszę o radę: Bebe Confort Loola 07.05.06, 08:59
      Dziękuję za opinie- sprowadziłyście mnie trochę na ziemię, ale pojadę sobie do
      sklepu obejrzeć wózeczek. Ja racze dużo czasu na spacery nie będę miała bo po
      macierzyńskim wracam do pracy(po pracy do niani po malucha, po synka - 4 latka
      do przedszkola), bardziej wykorzystam fotelik samochodowy. Największą
      przeszkodą byłoby dla mnie to wąskie siedzisko - muszę wszystko przemyśleć-
      poprzednia spacerówka miała 30 cm szerokości i starczyło ale 28 to jednak 2 cm
      różnicy.
      Pozdrawiam
      Ilona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka