Dodaj do ulubionych

BABY DREAMS VIKI

22.06.06, 21:51
Proszę o poradę w sprawie tego wózka.
aukcja.onet.pl/show_item.php?item=109381927Warto?
Obserwuj wątek
    • bzyq1978 Re: BABY DREAMS VIKI 25.06.06, 10:50
      tez jestem ciekaw opini
      up :)
      • naja71 Re: BABY DREAMS VIKI 26.06.06, 23:01
        ja też, ja też!! może ktoś używa tego wózka, albo przynajmniej widział go na
        żywo? ja z korespondencji z panią która je sprzedaje wiem, że oprócz
        wymienionych w aukcji funkcji posiada jeszcze regulowany podnóżek. Acha, a
        materiał wierzchni jest taki jak w walkerze ( walkera widziałam i dotykałam -
        materiał podobał mi się, nie sprawia wrażenia takiego bardzo sztucznego
        ortalionu, jest też jakby lekko gnieciony). Ale niestety nadal nie wiem, jaka
        jest amortyzacja, jak się prowadzi, czy jest solidnie wykończony?
        • aniuta75 Re: BABY DREAMS VIKI 27.06.06, 13:18
          Tylko to wiem, że rączka nie jest regulowana i to chyba na razie jeden minus.
          Koleżanka była oglądać te wózki w firmie, która je sprzedaje na Allegro i
          pisała mi właśnie o tej rączce. No i że jeszcze ten podnóżek jest trochę za
          wąski jej zdaniem. Ten wózek to nowość - tak jest napisane na stronie
          producenta. Ale mam nadzieję, że może już go ktoś kupił :)

Ania i Kubek vel Pyzaty
    • malgosiek2 Re: BABY DREAMS VIKI 27.06.06, 19:16
      Mogłabyś podać aktualnego linka.
      Bo ten mówi iż przedmiot jest nieznaleziony.
      Pzdr.gosia
      • aniuta75 Aktualny link 27.06.06, 21:00
        allegro.pl/item112184747_wozek_viki_baby_dreams_absolutna_nowosc_gratis.html
        • malgosiek2 Re: Aktualny link 27.06.06, 21:12
          Dzięki:-)
          Poszukuę właśnie lekkiej spacerówki a Twój wątek zainteresował mnie.
          Pzdr.Gosia
        • naja71 Re: Aktualny link 27.06.06, 21:16
          Patrzyłam na wszystkie aukcje w jakich występuje ten wózek, ale niestety, na
          żadnej nie ma kupujących. Chyba nikt jeszcze go nie kupił, szkoda, bo stoję
          przed koniecznością zakupu nowego wózka, a ten wizualnie dość mi się podoba,
          ale boję się tak kupować w ciemno. Ja jestem z Częstochowy, więc ostatecznie
          przejadę się do firmy baby dreams, może tam będę mogła go bliżej pooglądać,
          chociaż oni bardzo niechętnie rozmawiają z nie-hurtownikami.
    • aniuta75 Re: BABY DREAMS VIKI 01.07.06, 10:36
      up
      • naja71 Re: BABY DREAMS VIKI 01.07.06, 14:17
        no dziewczyny, mam wieści z pierwszej ręki, właśnie przed chwilą wróciliśmy z
        firmy Baby dreams. Jechałam właściwie z nastawieniem, że kupię ten wózek viki,
        o ile nie będzie miał jakiś większych usterek, jednak na miejscu okazało się,
        że to nie jest to czego szukałam. Wózek ma jak dla mnie kilka wad: po pierwsze
        materiał z jakiego jest wykonany wygląda dość tandetnie (wcale nie jest taki
        jak w walkerze), podóżek dla dziecka jest dość wąski, ocieplacz na nóżki jest
        bardzo mały (co wynika z tego zaokrąglonego kształtu jaki ma przód wózka), w
        prowadzeniu też nie jest zbyt nadzwyczajny. Uważam, że jak za tą cenę, to nie
        warto kupować tego wózka. My w końcu zdecydowaliśmy się na zmodyfikowany przez
        firmę, de facto nowy model "sprint" (nie ma go jeszcze nawet na ich stronie -
        był w zeszłym roku, ale coś tam w nim pozmieniali i znowu wprowadzili), który
        jest o 100 zł tańszy, prowadzi się dużo lepiej, ma fajną kolorową tapicerkę i
        jest dobrze amortyzowany (ma dość miękkie zawieszenie). Jedynym mankamentem
        jaki zauważyłam w porównaniu do dotychczas przez nas używanego graco jest dużo
        mniejszy kosz na zakupy. To tyle, jeśli chodzi o wózki baby dreamsa, gdybyście
        miały jeszcze jakieś pytania, to postaram się odpowiedzieć, bo sama wiem jaki
        ciężki jest wybór wózka, o ile nie chce się na niego przeznaczyć Bóg wie ile,
        pozdrawiam
        Joanna
        • aniuta75 Naja 01.07.06, 15:15
          Dzięki Ci dobra kobieto. Jednak to co na fotce wygląda fajnie to niekoniecznie
          musi fajnie wyglądać w realu. Dzięki Tobie nie kupię bubla - bo na to wychodzi
          niestety :(. A tak dobrze się zapowiadało.
        • margos77 Re: BABY DREAMS VIKI 17.07.06, 22:21
          Witam,

jestem ciekawa jak się Sprint sprawuje, zamierzam kupić właśnie ten model i
          szukam opinii :))

Pozdrawiam

Margo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka