pom 26.06.06, 20:33 Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwe Re: Szukam b. dobrze amortyzowanej spacerówki 28.06.06, 00:03 Ja też w dodatku lekkiej i składającej się jak parasolka. a i z rozkładanym oparciem. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do oliwe 28.06.06, 08:15 Twoje wymagania powinna spełnić inglesina max, jest lekka, składa się jak parasolka, ma regulowane oparcie i podnóżek i do tego ma bardzo dobrą amortyzację, kosztuje około 700zł Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: do oliwe 28.06.06, 13:20 Czy inglesina max nadaje się dla 4-miesięcznego malucha? Odpowiedz Link Zgłoś
rafka44 Re: do oliwe 28.06.06, 15:53 inglesina max, jest niby usztywniona ale ... maluch 4 miesięczny nie nadaje się do spacerówki. wszystkie spacerówki nadają się dla dzieci po 6 miesiącu życia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: do oliwe 28.06.06, 20:34 monika_wroclaw napisała: > Twoje wymagania powinna spełnić inglesina max, jest lekka, składa się jak > parasolka, ma regulowane oparcie i podnóżek i do tego ma bardzo dobrą > amortyzację, kosztuje około 700zł Dzięki ale czy chodzi o Miko by inglesina? Bo inglesiny max to chyba już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
keramaga Re: do oliwe 29.06.06, 08:13 Ja mam X-folda ( cos jak Ubning) firmy bebecar. Jest lekka, super sie sklada (wchodzi mi do bagaznika seichento), ma troche wieksze kolka niz standardowe parasolki(porownywalam w sklepie z pegperrego i inglesina)i ma rewelacyjnie amortyzowane kolka. Mieszkamy przy lesie i po pierwszym spacerze sami bylismy zdziwieni, ze niby taki maly wozeczek a tak sobie swietnie radzi. Poprzednio mielismy chicco 6wd na duzo wiekszych kolach i wozek stawal deba na kazdym korzeniu, czy wertepie...a bebecar ugina sie,sprezynuje i przejezdza przez te nierownosi bez problemu. Kupowalam go troche bez przekonania a teraz nie zamienilabym go na zaden inny wozek...no moze na mutsy ale nie wchodzi mi do samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: do oliwe 29.06.06, 09:18 Tak mówię o miko by inglesina, sam wózek nadal nazywa się max, stelaż jest oryginalny włoski inglesina, a firma miko robi do niego tapicerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
a.wilhelm Re: do oliwe 30.07.06, 01:48 Najlepszy na swiecie Bebe confort loola tylko drogi 1200 zl ale warto mam go 3 lata super Odpowiedz Link Zgłoś