ale_kotek 24.07.06, 08:21 www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_84&products_id=407 ma ktoś taki wózek? co o nim sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ale_kotek Re: inglesina 24.07.06, 14:04 dziwne ma te koła ale znowu mnie nie podobaja sie te wielkie ciezkie koła pompowane! Odpowiedz Link Zgłoś
benitaa2 Re: inglesina 24.07.06, 18:48 Mam magnuma,ale na dużych pompowanych kołach-bo one nie sa do podobania się ,ale dla wygody dziecka.Przy małych kółkach-mały komfort jezdy. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: inglesina 24.07.06, 19:24 ale_kotek szuka czegoś podobnego do bebe confort (tak myślę)i jeśli chodzi o stelaż tej inglesiny to bardzo podobny...kółka też ;)) zastanawiam sie jak wygląda siedzisko spacerówki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: inglesina 26.07.06, 12:18 ja mówiłam o wózku o który pyta sie ale_kotek (inglesina magnum allum 06), więc jak może to być inglesina zippy ?skoro ten konkretny wózek ma swoje siedzisko spacerowe montowane przodem lub tyłem do kierunku jazdy (tak wynika z opisu) Odpowiedz Link Zgłoś
ale_kotek Re: inglesina 24.07.06, 19:30 duze pompowane koła moze i sa wygodne dla dziecka tylko, ze to ja będę musiała go wnosić na 4 piętro! Odpowiedz Link Zgłoś
femian Re: inglesina 25.07.06, 19:36 Ja wychodzę z założenia, że te 2 kg wiecej czy mniej nie robi wielkiej różnicy, ale to jak się wózek prowadzi to ma decydujące znaczenie. Przy wnoszeniu wózka zawsze ktoś może pomóc ;). Niedawno mialam problem jak się wrapac w pewne miejsce z moim buzzem (niby lekki wózek, jego "lekkość" była jednym z argumentów sprzedawcy!). Całe szczęście chętnych do pomocy nie brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittario Re: inglesina 26.07.06, 15:20 Witam! Spacerówka jest właśnie na zdjęciu, ponieważ "magnum" to właśnie wózek 2- funkcyjny czyli spacerówka z możliwością rozłożenia na płasko dla niemowlaczka. Rozkłada się oparcie, podnosi podnóżek i wyciąga do przodu pałąk bezpieczeństwa, a okrycie tworzy pseudo-gondolkę. Jako spacerówkę można ją montować tyłem lub przodem do kierunku jazdy. pozdrawiam www.sklep-bambino.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś