Dodaj do ulubionych

Teutonia primus 06?

09.08.06, 13:57
Czy ktos ma ten wozek i moze cos o nim powiedziec? A jak tak, to jaka rowniez
wybrac gondole. Dziecko ma urodzic sie w styczniu. Ja myslalam o tej gondoli
na kosz + spiworek. Jak sie prowadzi taki wozek z przekladana raczka? Czy
latwo sie sklada.
Pozdrawaim
Ewa
Obserwuj wątek
    • w1paula Re: Teutonia primus 06? 09.08.06, 14:31
      Mam Teutonię ale Mistral 06, samą spacerówkę. Powiem tak, lepiej chyba nie
      mogłaś wybrać. Co do gondoli to nie mogę się wypowiedzieć. Wózek prowadzi się
      rewelacyjnie zarówno z rączką z przodu jak i z tyłu.Składa się też bardzo
      prosto.
    • duudus Re: Teutonia primus 06? 06.09.06, 20:48
      Mam wózek PRIMUS tetonia i jest super z gondolą wpinaną w stelaż jest duża i
      wygodna dla dziecka. Prowadzi się go rewelacyjnie a przekładana rączka jest
      bardzo przydatna na spacerach gdy chcemy szybko zmienić widok dziecku.Składa się
      łatwo, również koła można szybko zdemontowac aby zajmował mniej miejsca. 3 lata
      gwarancji!!! polecam i pozdrawiam. :-)
      • ewawiki1 Re: Teutonia primus 06? 13.09.06, 22:15
        Dzięki za opinię. Już jestem przekonana do tego wózka, ale jak policzyłam sobie
        wszystkie części, które chcę do niego mieć, to troszkę dużo mi wyszło. Ale nic
        nie ma za darmo, a tym bardziej jak są to porządne rzeczy.
        Ewa
        • gajonka80 Re: Teutonia primus 06? 14.09.06, 14:56
          Witam,
          Mam termin na styczeń i wczoraj kupiłam właśnie Teutonię Primus O6 (po wielu tygodniach sprawdzania wszystkich możliwych opcji) i mogę Cię pocieszyć, że da się ten wózek kupić taniej niż w różnych sklepach internetowych - np. na www.tanimarket.pl jest za 2315 a ja kupiłam za 1900. Proponuję podzwonić do różnych sklepów ze strony www.teutonia.pl
          A co do przekładanej rączki - genialny patent.
          pozdrawiam

Agnieszka
    • w1paula Re: Teutonia primus 06? 14.09.06, 22:53
      Jak kupowałam swojego Mistrala to wysłałam maila do wszystkich sklepów z prośbą
      o podanie cen. Najkorzystniej było w www.piotruspan.pl bo dostałam 10% rabat.
      Jeżeli będziesz zamawiać przez sklep internetowy to możesz poprosić, żeby wózek
      nie był wysyłany do sklepu tylko od razu do ciebie. Nic za to nie płacisz.
      Zawsze trochę szybciej będzie. Ja tak zrobiłam. Karta i paragon przyszły
      później. Jeżeli będziesz miała jakieś pytanka co do kolorków to służę pomocą. A
      poza tym pracownicy teutonii są przemili i zawsze chętnie pomogą. Ja ich
      zadręczałam pytaniami. Poprosiłam nawet, żeby przysłali mi kawałek materiału
      żebym mogła doszyć sobie kieszonkę w budce bo w wersji fashion nie ma. I teraz
      mam tyle materiału, że drugi wózek mogłabym uszyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka