bibka764 03.09.06, 12:59 Czy ktoras z Was posiada wozek takiej firmy? Niestety nie ma w Polsce mozliwosci obejrzenia produktow tej firmy a w internecie obrazki sa wiadomo jakie... Co to wogole za firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulec.majulec Re: Babywelt 03.09.06, 13:43 ja miałam, kupiony w polskim sklepie ;)), firma niemiecka, wózek porzadny, a o jaki typ wózka Ci chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
bibka764 Re: Babywelt 04.09.06, 12:19 Gdzie mozna obejrzec wozki tej firmy. Zaskoczylas mnie bardzo, bo przegrzebalam kiedys caly internet w poszukiwaniu i wyszlo mi ze nie sprowadza zadna firma do pPolski Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Babywelt 05.09.06, 17:29 swego czasu miałam -ładnie wykonany,całkiem fajny,tylko koła pozostawiały wieeele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
goralka00 Re: Babywelt 09.09.06, 21:30 ja używam obecnie spacerówki tej firmy (od 1,5 roku). Kupiłam w internecie na niemieckim eBayu, ale wcześniej obejrzałam sobie na żywo w sklepie ASKOT we Wrocławiu (ul. Sztabowa). Z wózka jestem ogólnie zadowolona, ale bez rewelacji; ma jeden bardzo słaby punkt - dwa razy złamał się plastikowy przegub, gdzie reguluje się wysokość rączki (wymieniony zresztą bez problemu w Askocie). Poza tym OK, ale gdybym zapłaciła taką cenę, jaką oferuje polski przedstawiciel (przed 1,5 rokiem ok 1100 zł), to nie powiem co by mnie trafiło... Głęboki wózek, którego używałam, to było Peg perego (nie pamiętam modelu, klasyczna gondola, duże koła) - to był rzeczywiście wózek jak marzenie. Porównując - baby welt się chowa Odpowiedz Link Zgłoś