20.09.06, 08:22
Proszę, niech ktoś mi powie gdzie w e wrocławiu jest duży wybór wózków.
szczególnie zależy mi na obejrzeniu modeli mutsy i innych tej klasy.
Obserwuj wątek
    • altyn Re: wrocław 20.09.06, 08:48
      hurtownia ASKOT ul. Sztabowa 32(tu znajdziesz JANE, PP) oraz ASKOT
      ul.Krasińskiego 15 (MUTSY, QUINNY)
      • aghatta1 Re: wrocław 20.09.06, 10:39
        Mutsy jest tylko w Askocie na Krasińskiego. Wybór kiepski, dltego jeśli
        zdecydujesz się na ten wózek to współczuję. Nie maja np. Mutsy Joey i nawet nie
        zaproponują sprowadzenia, to samo z czarnym stelażem. Mówią "nie mamy, bo sie
        rysuje ten stelaż".. A jak zapytałam, który wózek by mi polecili to Bebe
        Confort, a czemu " bo mi się najbardziej podoba" - odpowiedź sprzedawcy, który
        niby zna się na wózkach. Ja właśnie kupuje Mutsy. Przez internet. Niestety
        nawet na żywo sobie nie mogłam go obejrzeć.
        Poza tym radzę jak najszybciej zdecydowac się na konkretny model i go kupić
        póki jest. Ja zdecydowałam się na gondolę Cargo Brown i nie ma jej w całej
        Polsce, czarne stelaże znalazłam w 2 sklepach.. Teraz czekam już trzy tygodnie
        na mój zamówiony mutsy, a dostawa do importera z Holandii opóźnia się z
        tygodnia na tydzień i wczoraj właśnie dowiedziałam się, że nie zdąży dojść
        zanim urodzę. Masakra. Zwłaszcza, że czekam tez na fotelik i nie wiem czym
        przewiozę dziecko ze szpitala.
        Gdybym wcześniej wiedziała zamówiłabym Mutsy już w połowie ciąży.
        Współczuję Wrocławiakom kupowania wózka.
    • ksiezniczka256 Re: wrocław 20.09.06, 13:05
      Na pewno sprzedawca w askocie na Sztabowej jest lepszy od tego na Krasińskiego.
      Na Krasińskiego mają Mutsy i np. Quinny Freestyle.
      Na Sztabowej - Jane (duży wybór), I'coo, nie mają natomiast ani Freestyle'a, ani
      Mutsiaka. Plus sporo teutonii i innych. Generalnie dużo większy wybór jest na
      Sztabowej - i więcej miejsca, żeby się do wózka przymierzyć.

Podobno na Placu Legionów są jeszcze droższe modele wózkow. I w "Bajce" na
      Długosza, ale tam np. nie było Freestyle'a.
      • altyn Re: wrocław 20.09.06, 13:13
        A gdzie we Wrocławiu można obejrzec nową Emmaljunge (City Jet)??
        • luna_tika Re: wrocław 21.09.06, 10:25
          W Askocie, na Sztabowej, już ją mają.
    • mimur Re: wrocław 20.09.06, 17:56
      Bardzo dziękuję za pomoc. Planuję kupno przez internet ale martwi mnie że nie
      można obejrzeć wszystkich modeli w sklepach. I nie wiedziałam że w przypadku
      niektórych modeli jest tak długi czas oczekiwania. A czas leci:), ja mam go
      jeszcze tylko miesiąc..
      • kozaczek25 Re: wrocław 20.09.06, 22:23
        W Bajce na Dlugosza maja wozki, ale nie wiem jakiej firmy, podobnie w Babymaxie
        w Psarach i chyba na Teczowej tez jest jakis sklep z wozkami. Pozdrawiam!
        • ksiezniczka256 Re: wrocław 21.09.06, 08:37
          Faktycznie w Bajce wybór jest spory, czego absolutnie nie można powiedzieć o
          Babymaxie - ten sklep pod względem wózków to żenada (b. uboga oferta, chociaż
          wygląda to imponująco - bo stoi sobie np. 20 identycznych wózków i robi wrażenie).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka