sandglass 24.09.06, 19:45 Czy ktos moglby podzielic sie spostrzezeniami dot. tego wozka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafka44 Re: Volant Implasta 26.09.06, 13:52 witam, sprzedajemy te wózeczki od czasu jak tylko wyszły z fabryki i do tej pory nie mieliśmy żadnych skarg, klienci bardzo chwalą sobie ten zakup. Ja również jestem szczeże zainteresowana zakupem tego wózeczka. pozdrawiam, sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
annasi23 Re: Volant Implasta 26.09.06, 19:54 Mam Implasta od 4 miesięcy i jestem zadowolona. Zaznaczam tylko że nie mam porównania bo nigdy nie prowadziłam innego wózka. Ale nie mogę narzekać, wózek jest w porządku. Dobrze się prowadzi, budka chodzi cicho. Moje zastrzeżenia to - skrzypiące resory (to chyba one tak skrzypią, ale nie tak znowu głośno) i niewygodne uchwyty po bokach gondoli. Aha, na razie używamy gondoli, spacerówki jeszcze nie sprawdzaliśmy, chociaż córeczka już powoli zaczyna wypełniać gondolkę. A, ponieważ wózek jest trzykołowy, to jeżeli w tej dolnej torbie zawieszonej między kołami coś się źle ułoży, to materiał ociera o to przednie koło, które jest umiejscowione pośrodku. Nie wiem czy w innych trzykołowcach też tak jest, ta torba jest chyba po prostu niezbyt dokładnie wyprofilowana. A poza tym jest ok., jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to odpowiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ti Re: Volant Implasta 26.09.06, 21:13 zgadzam sie z annasi23 i dodam jeszcze, ze gdy szybko ide przez np przejscie dla pieszych to kopne hamulec i trach i koła zablokowane (mam 170cm) to jest niebezpieczne i musze uważac. Odpowiedz Link Zgłoś
kyciusia1 Re: Volant Implasta 29.09.06, 08:47 My używamy spacerówki, wadą jest to że budka głośno się składa/rozkłada :( na szczęście mój synek jest na tyle duży że to jemu kompletnie nie przeszkadza. Hamulec też nam czasem się blokuje, ale nie zdarza mi się w niego "kopać" noga ;0 Denerwuje mnie tez to, że przycisk do rozkładania siedziska jest tylko z jednej strony, czasem jest to niewygodne np. w autobusie chcąc zniemić synkowi pozycję siedzenia to przycisk jest nie po tej stronie po której bym mogła sięgnąć do niego :( Ogólnie jestem zdowolona z Volanta, mam porownanie prowadzenia wózka bez skrętnych kół, a ten prowadzi się REWELACYJNIE Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś