Dodaj do ulubionych

Volant Implasta

24.09.06, 19:45
Czy ktos moglby podzielic sie spostrzezeniami dot. tego wozka?
Obserwuj wątek
    • rafka44 Re: Volant Implasta 26.09.06, 13:52
      witam,
      sprzedajemy te wózeczki od czasu jak tylko wyszły z fabryki i do tej pory nie
      mieliśmy żadnych skarg, klienci bardzo chwalą sobie ten zakup.
      Ja również jestem szczeże zainteresowana zakupem tego wózeczka.
      pozdrawiam,
      sylwia
    • annasi23 Re: Volant Implasta 26.09.06, 19:54
      Mam Implasta od 4 miesięcy i jestem zadowolona. Zaznaczam tylko że nie mam
      porównania bo nigdy nie prowadziłam innego wózka. Ale nie mogę narzekać, wózek
      jest w porządku. Dobrze się prowadzi, budka chodzi cicho. Moje zastrzeżenia to -
      skrzypiące resory (to chyba one tak skrzypią, ale nie tak znowu głośno) i
      niewygodne uchwyty po bokach gondoli.
      Aha, na razie używamy gondoli, spacerówki jeszcze nie sprawdzaliśmy, chociaż
      córeczka już powoli zaczyna wypełniać gondolkę.
      A, ponieważ wózek jest trzykołowy, to jeżeli w tej dolnej torbie zawieszonej
      między kołami coś się źle ułoży, to materiał ociera o to przednie koło, które
      jest umiejscowione pośrodku. Nie wiem czy w innych trzykołowcach też tak jest,
      ta torba jest chyba po prostu niezbyt dokładnie wyprofilowana.
      A poza tym jest ok., jakbyś miała jeszcze jakieś pytania to odpowiem.
      pozdrawiam
      • ma_ti Re: Volant Implasta 26.09.06, 21:13
        zgadzam sie z annasi23 i dodam jeszcze, ze gdy szybko ide przez np przejscie
        dla pieszych to kopne hamulec i trach i koła zablokowane (mam 170cm) to jest
        niebezpieczne i musze uważac.
    • kyciusia1 Re: Volant Implasta 29.09.06, 08:47
      My używamy spacerówki, wadą jest to że budka głośno się składa/rozkłada :( na
      szczęście mój synek jest na tyle duży że to jemu kompletnie nie przeszkadza.
      Hamulec też nam czasem się blokuje, ale nie zdarza mi się w niego "kopać" noga ;0
      Denerwuje mnie tez to, że przycisk do rozkładania siedziska jest tylko z jednej
      strony, czasem jest to niewygodne np. w autobusie chcąc zniemić synkowi pozycję
      siedzenia to przycisk jest nie po tej stronie po której bym mogła sięgnąć do
      niego :(
      Ogólnie jestem zdowolona z Volanta, mam porownanie prowadzenia wózka bez
      skrętnych kół, a ten prowadzi się REWELACYJNIE
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka