kawi2 10.10.06, 21:46 macie jakies typy? musze zdecydowac do weekendu, bo inaczej teściowa zdecyduje.....postanowiła zasponsorowac. myslialam o coceco, albo inglesinie, a moze cos innego? musi bzyc oslonka na nozki, bo zima za pasem, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styczniowamama1 Re: Coneco Solar 11.10.06, 00:10 Właśnie sprzedałam pierwszy wózek Knorr i kupiłam sobie spacerówkę Coneco model Solar na Allegro,Jest fajna składa się w słupek,na ochronkę na zimę,folię na deszcz i jest lekki 10kg.Można fotelik na nim zamontować.Zapłaciłam za nią 595 plus free dostawa.Jak co to zobacz: www.allegro.pl/item130353160_nowy_wozek_coneco_solar_rabat_50_zl_i_wys_z0l.html Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jaka najlepsza parasolka?? 11.10.06, 08:39 Co jak co ale o parasolce ważącej 10kg nie powiedziałabym że jest lekka. Napisz kawi2 ile ma Twoje dziecko i do jakiej kwoty chcesz kupić wózek. Ja dla mojej półtorarocznej Oliwki kupiłam ostatnio Inglesinę Trip nawet fajna,ma spore kółka ale nie ma osłonki ani folii i jeśli miałabym się do czegoś przyczepić to mogli zrobić trochę głębsze siedzonko. Odpowiedz na moje pytania to coś wspólnie wymyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
kawi2 Re: jaka najlepsza parasolka?? 11.10.06, 09:20 Synek ma 12, 5 miesiąca, a waży około 11 kg, długi jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawi2 Re: jaka najlepsza parasolka?? 11.10.06, 10:46 mały ma 12, 5 mieswaga około 11 kg:) Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: jaka najlepsza parasolka?? 11.10.06, 21:58 Kupiłam swojemu synkowi miesiąc temu Macleren Techno XT (11 mies. i 10 kg). Wózeczek lekki, super się prowadzi i składa, maluch siedzi wygodnie, no i super budka. Na zimę dokupię śpiworek Red Castle. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: jaka najlepsza parasolka?? 12.10.06, 11:35 Nie wiem ile możesz wydać na wózek ale Maclaren Techno to dobry wybór. POmyśl też może o Jane Energy dziewczyny go bardzo chwalą na forum a jest tańszy od maclarena. Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 ja kupila maclanera quest 14.10.06, 20:15 wlasnie dzis i jestem bardzo zadowlona:) poki co,ale mam go kilka dni,do auta rewelacja,malutki, a duzo miejca dla dziecka.eki(5,5 kg) super. Odpowiedz Link Zgłoś