roksanaa22 07.11.06, 10:13 nie moge znalezc wizerunku szacownego at4 bez zalozonej oslony na nogi.interesuje mnie tez wyglad z zapieta gondolka.jak kto pomoze to dzioeki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena78 Re: podajcie linka!please! 07.11.06, 10:32 calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_31_121 nie wiem czy chodzi ci o peg perego at4? jeśli tak to znajdziesz go tu:) powiem tylko że jest super a z gondolą wygląda świetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: podajcie linka!please! 07.11.06, 10:56 ja mam zdejecia swojego wozka, podsyłalam już kilku dziewczynom, jak jestes chętna daj znac.Navetty nie miałam wiec nie pomoge,pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
jovitac Ja posze o zdjęcia. :) 07.11.06, 11:15 Czy ja tez mogę prosić o zdjęcia wózka na priva? Pozdrawiam Jovita Odpowiedz Link Zgłoś
pyza_uk Re: podajcie linka!please! 07.11.06, 15:58 www.malli.cz/index.html?pod=/faktografie1.htm wprawdzie to nie navetta, ale moze latwiej ci bedzie wyobrazic sobie, jak to wyglada... Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: podajcie linka!please! 08.11.06, 11:47 patatajowa ja bardzo prosze o zdjęcia, a może chcesz sprzedać at4 bardzo chętnie kupie, czy nadal jestes z niego zadowolona , czy osłona przeciw-deszczowa jest w standarcie? czy masz z tymi skretnymi kołami? sprawdzaja się z góry dziekuję za zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: podajcie linka!please! 08.11.06, 11:50 jeszcze jedno kochana napisz czy nie skrzypiii iii i? Odpowiedz Link Zgłoś