Dodaj do ulubionych

Firma Tako

19.11.06, 22:59
Co sądzicie o wózkach głęboko-spacerowych tej firmy?

Tu są ich artykuły www.tako-poland.eu/polska.htm
z góry dziękuję za wszelkie opinie...
wózki nie są bardzo drogie,wyglądają na dobrfe,ale może to tylko złudzenie??:)

pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • kachna2001 Re: Firma Tako 21.11.06, 11:35
      ja kupilam wozek tako city voyager. fakt, nie zdazylam go jeszcze uzyc w terenie
      z dzieckiem, bo czekam na lokatora:) ale powiem ci tak: wyglada solidnie i jak
      byl probowany w terenie to tez sie sprawdzil. tylko ta waga... no waga jest
      koszmarna, szczegolnie jak masz wszystko zalozone, ale po zostawieniu tylko
      spacerowki juz nie jest tak zle - wyglada tez zgrabniej:) ale to jest moje
      zdanie. pozdrawiam
      • negra13 Re: Firma Tako 21.11.06, 13:04
        faktycznie te wozki wygladaja dosyc solidnie, czy jazda takim wozkiem bez
        skretnych kol jest latwa ??
        • niunka24 Re: Firma Tako 21.11.06, 14:03
          no właśnie....ważą duuużo....
          co do kół - to dobre pytanie, może ktoś pomóc?
        • balbinka_bb Re: Firma Tako 27.11.06, 15:35
          ja miałam tako julia-kupiłam w komisie i byłam bardzo zadowolona. Na dodatek w
          skutek złego złożenia połamała mi się plastikowa część od podnóżka.Napisałam do
          tako z myślą że kupię tę część - przysłali mi ją za darmo. Rewelacja. Potem
          przyszła kolej na spacerówkę kupiłam innej firmy- ze skrętnymi kołami i skrętne
          koła dla mnie są niewygodne -wtedy trzeba wózek mocniej trzymać. Zastanawiam
          się nad tako sportster- ciężki ale solidny już wypróbowałam w sklepie i mi się
          spodobał.
          Ogólnie ja jestem zadowolona z tako.
          • asia249 Re: Firma Tako 27.11.06, 20:23
            ja uzytkuje tako natalia od 5 miesiecy i jestem zadowolona ogólnie.wkurza mnie
            tylko to ze chamulec sie bardzo ciezko podnosi, ale ja go wogule nie uzywam to
            idzie przezyc, wiem rowniez ze przy spacerowce ciezko sie podnisi oparcie, nie
            wiem jak sobie z tym poradze bo jeszcze uzytkujemy gleboki.Ale ogolnie wozeczek
            jest ekstra i te kola super mozna jezdzic po dziurach i wertepach i nic sie nie
            dzieje.zobaczymy co bedzie pozniej z tym wozeczkiem.pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka