Dodaj do ulubionych

emmaljunga czy teutonia

19.02.07, 21:15
Mam problem a raczej dylemat. Zastanawiam się nad emmaljungą city cerox 360 i
primusem teutoni. Waga porównywalna. W ceroxie fajne są te skrętne kółka. Z
teutoni ma takie mistral s ale nie podoba mi sie ten wózek. I nie wiem co
robić. Prosze o opinie o obu tych wózkach: Emmaljunga city cerox 360 i
teutonia primus.
Obserwuj wątek
    • georginka Re: emmaljunga czy teutonia 24.02.07, 17:03
      Pewnie Cie nie pociesze. Miałam dokładnie ten sam problem. Bardzo mi sie podobał
      City Cerox 360. Zamieściłam zapytania na różnych forach o ten wóze i nic.
      Dodatkowo zastanawiał mnie bardzo fakt ze tylko jeden sklap internetowy ma go w
      swojej ofercie. Doszłam do wniosku ze albo to jest bardzo nowy wózek (stąd brak
      opinii) albo wózek wadliwy i wycofany szybko z rynku (zwykły Cerox w opinii
      użytkowników byłó źle wyważony) i dałam sobie z nim spokój.
      Mistral S tez brałam po uwage ale obawiałam sie tych małych kółeczek.
      W końcu stanęło na Primusie. Juz tylko czekam. Zaliczka wpłacona. Nawet go nie
      oglądałam (jestem z Łodzi - a tu ich nie ma)ale dla mnie 3 lata gwarancji sa
      argumentem przeważającym. Jak sie uprzesz to gwarancja obejmie Ci cały okres
      użytkowania albo co najwyżej go jeszcze z gwarancją sprzedasz. Poza tym
      wygrywają chyba w opiniach użytkowników z Emmaljungą. Tyle co ja wiem na ten
      temat. Powiem Ci tylko ze po podjęciu decyzji i przypieczętaowaniu jej zaliczką
      w końcu nie budze sie wnocy myśląc o wózkach. Bo u mnie to juz była jakas mania.
      Robiłam nawet tabele porównawcze róznych wózków:]

Pozdrawiam i życze udanego wyboru:]]
      • gosia_k27 Re: emmaljunga czy teutonia 24.02.07, 17:38
        rany u mnie to samo. Śnię o wózkach. Mój małż już szydzi ze mnie. Faktycznie
        mało jest opinii i city cerox. Teutonia w opiniach wypada super. Obawy mam
        takie jak ty. Mistral s wygląda tak trochę badziewnie. W przyszłą sobotę jadę
        do Zamościa (jestem z Rzeszowa a tu kicha, nie ma takich wózeczków) zobaczyć
        oba wózeczki tzn city ceroxa i primusa. Ale czuję że stanie na primusie. w
        końcu i mnie przestaną dręczyć sny : )Dręczy mnie jeszcze tylko to czy dobrze
        się będzie jeździło bez skrętnej osi. W sumie teraz mam roana marite bez
        skretnych kółek i jeździ się dobrze. Zdam relacje po powrocie z Zamościa : )
        Pozdrawiam
        • silje78 Re: emmaljunga czy teutonia 24.02.07, 17:48
          city cerox jest nowym wózkiem i jest bardzo prawdopodobne, ze jeszcze nikt go
          nie używał.
          • gosia_k27 Re: emmaljunga czy teutonia 24.02.07, 17:53
            A no właśnie. A mi on tak bardzo się podoba:(
            • silje78 Re: emmaljunga na "żywo" 24.02.07, 17:57
              jak rozważasz zakup tego wózka to polecam obejrzenie tego wózka w sklepie. o
              ile gondole wyglądają na wykonane przyzwoicie to już spacerówki wyglądają
              gorzej. braliśmy też pod uwagę city jet, ale materiał oraz ogólne wykonanie
              sprawia wrażenie tandetnego.
              • gosia_k27 Re: emmaljunga na "żywo" 24.02.07, 18:04
                Wybieram się do Zamościa za tydzień obejrzeć te wózeczki. Dobrze wiedzieć o
                takich rzeczach:)będę miała ułatwiony wybór:)
                Dzięki i Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka