Dodaj do ulubionych

teutonia elegance

22.02.07, 15:51
Mam gorącą prośbę o opinie: co sądzicie o wózkach teutonia elegance? Jakie są
ich mocne, a jakie słabe strony? Jak sprawadzają się na co dzień?
Bardzo będę wdzięczny za wpis

Z pozdrowieniami
Olivares
Obserwuj wątek
    • helginia Re: teutonia elegance 23.02.07, 14:02
      nie wiem, czy widziałeś ten wózek " na żywo". Byłam zainteresowana nim dość
      poważnie, w moim miescie był nie do zobaczenia, wiec jechałam nawet do Niemiec
      w tym celu. Moje wnioski: wózek dobrze "się buja" (dużo lepiej niz emmaljunga,
      która tez bylam zainteresowana), i na pewno jest od niej lzejszy. Gondolka sama
      w sobie moze byc, choc wydaje mi sie, ze nie jest jakas bardzo duza, budka
      natomiast porazka calkowita. Przy każdym ruchu wozka, rusza sie rowniez budka.
      Material tez nie jakis taki powalajcy z nog. Spacerowka fatalna, oparcie to
      tylko cienki materiał, nie ma takich "uszu" po bokach i jeszcze pewnie ten sam
      motyw z ruszajaca sie budka. Ogolnie wozkiem rozczarowalam sie bardzo, uwazam,
      ze jak jeszcze ten gleboki do przezycia, to spacerowka niedopuszczalna. Jesli
      chodzi o budke, powiedziano mi, ze to taki jej urok;) Nie wiem jaki jest ten
      wozek w praktyce, bo nie zdecydowalam sie na niego, ale ogolnie slyszalam ze
      teutonia ma b.dobre wozki. Jesli chodzi o ten model, to praktycznie nikt nie
      potrafil mi powiedziec nic na jego temat (mimo, ze swego czasu szukalam inf.).
      Wnioskuje wózek raczej nie nalezy do popularnych. Cena zniechęca na pewno
      również. Mam nadzieję, że pomogłam.
      Pozdrawiam
      • dzidzia_ch Re: teutonia elegance 23.02.07, 21:34
        ja bym sie zastanowila nad teutonia mistral :)!
        mam i jest suuuuper :)))!
        • gosia_k27 Re: teutonia elegance 24.02.07, 10:02
          Za tydzień wybieram się do Zamościa obejrzeć te wózeczki. Skłaniam się do
          mistrala, primusa z teutonia albo do city ceroxa z emmaljungi. Z tego co się tu
          naczytałam to teutonia ma bardzo dobrą opinię, ale akurat elegance jest
          najmniej popytowy. Jak wrócę to zdam relacje:)Zresztż dzidzia_ch bardzo
          zachwala ten wózek : ))
          • dzidzia_ch zachwala bo to jest naprawde wozek bez wad :))))! 24.02.07, 11:55

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka