Dodaj do ulubionych

Tanie wozki z Niemiec

16.03.07, 12:38
Oferuje pomoc w zakupie wozka w Niemczech, sa tu nizsze ceny niz w Polskich
sklepach. Prosze zainteresowanych o maila jaki mialbybyc to wozek, odpisze
jaka jest cena:)
Obserwuj wątek
    • malybobas Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 00:26
      a załatwisz gwarancje jeszcze ? nie wciskaj ludziom szajsu bez gwarancji.
      Kupujcie tylko Polskie produkty z polską gwarancją producenta, Tylko wtedy
      możecie być pewni że nie będziecie musieli wydać 2 razy więcej pieniedzy na
      wózek bo popełnicie błąd kupując tanio bez gwarancji
      • mar_mag77 Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 09:26
        Pewnie ze wozki z gwarancja!!Ej nie atakuj jesli nie wiesz. Chodzilo mi o to ze
        mozna tu kupic wozki najlepszych marek za mniej kasy niz sa w polsce!!
        • nati_28 Do Mar_mag77 20.03.07, 09:31
          A jak chciałabyś to zorganizować? Będziesz przejazdem w Polsce, czy jak
          • mar_mag77 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 09:40
            Wiesz co najpierw sobie wymyslilam ze moze skorzystam na tym mieszkajac w
            Niemczech ze moge cos takiego sprobowac robic (sprowadzac zamowiony wozek) i np
            brac z tego jakas kwote bo czasami przebitki sa duze, no ale tylko dostalam po
            nosie itp:( stad jezdzi kurier wiec moge wysylac odrazu do Polski wozek. No
            chyba ze sprzedajacy wysyla do Polski. A gdyby tak nie bylo moge zamowic na
            siebie i wyslac do Polski. Taka to byla oferta:)Tym bardziej ze czasami duzo
            sie ryzykuje kupujac wozek i odrazu z wysylka do Polski:(
            • nati_28 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 09:54
              Powiem Ci szczerze, że rozumiem, iż w życiu nie chce się za barzdi niczego
              robić za darmo, bo i niby dlaczego. Ale ja, np chcę kupić ózek, który fakt,
              jest tańszy w Niemczech, ale jak doliczę koszty wysyłki, przelewu, to mimo, ze
              jest taniej to już nie aż tak bardzo. Dlatego też jakbym miała jeszcze komuś za
              to płacić, to już yszłoby chyba prawie na to samo co tutaj. Zaczęłam się więc
              zastanaiać czy samej do Niemiec nie pojechać za wózkiem, ale u was może być też
              tak jak u nas, że w sklepie jest dany model, ale już nie wszystkie kolory i
              trzeba je zamawiać. I w tym momencie nie opłaca się jechać, bo moze się okazać,
              ze nie ma tego co chcę. Sama już nie wiem jak to zorganizować.
              • mar_mag77 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 10:18
                No wlasnie o to mi chodzilo ze czasami trzeba sie przejechac do sklepu, i swoj
                czas tez poswiecic. Ale faktycznie czasami czesto jest tak ze jest mala
                przebitka to szkoda zachodu, wtedy tez proponuje jednak zakup w polsce. Oplaca
                sie tu kupic naprawde jakis drogi wozek bo wtedy przebitka jest nawet do
                kilkuset zlotych. No ale z tego co wyczytalam na innym watku ten wozek co
                chcesz wysylaja do Polski??
                • nati_28 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 10:27
                  Wysyłają. Ale kupno wózka na eby przerasta moje możliwości. Zwłaszcza, że
                  języka nie znam i nie chcę się pakować w kłopoty. Kliknę za dużo razy i do
                  zakupu kilku wózków będę zobowiązana. Nie wiem jeszcze jak to zorganizuję. Albo
                  raz jeszcze zaryzykuję na ebay i kliknę z niewiadomym skutkiem "kup teraz",
                  chociaż sprzedawca do którego piszę po niemiecku nie odpowiada, więc nie wiem
                  czy na to liczyć. Albo wsiądę w samochód i do Berlina się przejadę.

A Ty jakim mieście mieszkaśz? I jeśli się orientujesz, to napisz czy u was
                  też , jak u nas na ebay tańsze wózki, a w sklepach droższe, czy nie ma dużej
                  róznicy?
                  • mar_mag77 Re: Do Nati_28 20.03.07, 10:44
                    Ja mieszkam kolo Dortmundu czyli troszke daleko:) Tak przewaznie tak jest ze w
                    sklepach jest drozej niz na ebay chyba ze sa promocje to taniej sie znajdzie:)
                    Dzis akurat wyruszam na sklepy to sie moge rozejrzec. Jesli chcesz to moge ci
                    pomoc.
                    • nati_28 Re: Do Nati_28 20.03.07, 11:05
                      Jeśli bedziesz ta dobra, to poproszę. Oczyiście nie rób sobie kłopotu, ale tak
                      przy okazji, jeśli możesz, sprawdź cenę spacerówki Chicco ct 0.1 i kolory, bo
                      kolekcja 2007 jest specyficzna. Może w sklepach jest większy wybór. A jeśli
                      chodzi o wysyłkę, to jakie są takie realne koszty przesłania paczki z Niemiec?
                      A może są u Was sklepy, w których istnieje wysyłkowa sprzedaż?

Będę wdzięczna za namiary i jakiekolwiek informacje, bo do ebay-a jak na razie
                      cierpliwosć siraciłam.

Pozdrawiam, Iza
                      • monika_wroclaw Re: Do Nati_28 20.03.07, 11:40
                        Nati_28, ja jak chciałam kupić wózek w Niemczech, to znalazłam sobie sklep w
                        Dreźnie, napisałam maila do sklepu, jaki wózek mnie interesuje i w jakim
                        kolorze, oni go dla mnie zamówili i jak jechałam do Niemiec to już miałam
                        pewność, że wózek w wybranym kolorze czeka na mnie w sklepie.
                        Sklep znalazłam na niemieckiej stronie firmy, której wózek kupowałam, tam była
                        lista sklepów.

pozdrawiam
                        • nati_28 Do Monika_wroclaw 20.03.07, 11:42
                          Ja szukam i szukam i nie mogę znaleźć sklepu w Niemczech, a te na które ktoś mi
                          dał namiary nie mają ofercie wózka, który chcę kupić. Jak szukam w necie to
                          wyskakuje tylko ebay. A podałabyś mi stronę tego sklepu? Może tam mają te wózki.

I po jakiemu się kontaktoałaś? Angielsku czy niemiecku?
                      • mar_mag77 Re: Do Nati_28 20.03.07, 11:53
                        Nie ma sprawy to sprawdze:) Realne koszty wyslania paczki sa nastepujace:
                        kurier bierze sobie 5 € z pierwsze 5 kg + 0,80 centow za kazdy nastepny kg.
                        Mozemy tez tak zrobic ze jak kupie na siebie wozek z ebay i odrazu zeby
                        sprzedawca wyslal do polski.
                        • nati_28 Do Mar_mag77 20.03.07, 12:03
                          Więc widzę, że Ci sprzedawcy strasznie zarabiają na wysyłce. Wózek waży 10 kg,
                          a oni chcą kurierem 30 euro. Nie wiem już jak to zrobić, bo jak z ebay-a wyślą
                          do Ciebie to dopiero podwoi koszty. A Ty ile chciałabyś za fatygę?
                          • nati_28 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 12:06
                            Czytałam Twoja odpwoiedź do jednej z mam. Powiem Ci szczerze, ze jeśli paczka
                            miałaby wynieść 10 euro, dla Ciebie 10 euro, to jest razem 20 z ewentualnym
                            hakiem. Gdybym więc znalazła kogoś kto wyśle do Ciebie (kostenlos) za free to
                            nie byłabym stratna, a i ty otzrymałabyś gratyfikację. Co Ty na to?
                            • mar_mag77 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 12:20
                              No wlasnie tak jest najlepiej (kostenlose):) Jesli ci tez nie zalezy na czasie
                              to pod koniec kwietnia jedziemy do polski i jesli by sie zmiescil musze go
                              zobaczyc na zywca w kartonie:) to bym wziela do polski i z polski ci wyslala
                              przez nasza poczte.
                              • nati_28 Re: Do Mar_mag77 20.03.07, 12:29
                                Generalnie wszystko mi pasuje. Jakbyś jeszcze mogła sprawdzić czy w sklepach są
                                inne kolorki, np atmosphere. Zastanowię się, czy czekać, ewentualnie dopłacę,
                                ale i wózek będzie szybciej. A do jakiego miasta w Polsce jedziesz?
                                • mar_mag77 Re: Do nati_28 20.03.07, 12:32
                                  Do opolskiego. Oki posprawdzam po sklepach. Popoludniu jade wiec wieczorkiem
                                  napisze co i jak.
                                  • nati_28 Re: Do nati_28 20.03.07, 14:58
                                    To bliziutko, bo ja mieszkam we Wrocławiu. Tak czy inaczej, czekam na wieści.
                                    Pozdrawiam, Iza
                    • kamila_paryz_75 Re: Do mar_mag77 20.03.07, 11:28
                      hej, pisalam do ciebie na priva w celu tego wozka quinny freestyle3xl, otoz ja
                      na ebayu nie jestem zarejestrowana i moj niem tez juz w nie najlepszym stopniu
                      tak wiec chcialabym z toba powspolpracowac, chodzi nam o wozek koloru navy,
                      spacerowka, gondolka plus fotelik maxi cosi od 0-13kg, moj maz czesto jezdzi do
                      hamburga i ostanio tez byl w dortmundzie i kilku wiekszych miastach na trasie
                      do hamburga, tak wiec jak moglabys sie dowiedziec cene tego kompletu wsklepach
                      na miescie i na ebayu noi oczywiscie bonus dla ciebie:) daj znac na priva ile
                      chcialabys dostac za wspolprace i cene wozka, serdecznie pozdrawiam
                      kamila.
                      • kamila_paryz_75 Re: Do mar_mag77 20.03.07, 12:05
                        i jeszcze jedno pytanko, jakie sa u was obecnie dostepne kolorki tych wozkow?
                        bo u nas w paryzu po pierwsze nigdzie ich niema, z quinny s tylko buzz, a po
                        drugie jak gdzies dalej od paryza to sa czarny, i granatowy, powiedz mi czy ten
                        kolor bezowy na zywo wyglada ladnie? tyle ze maz sie uparl na granatowy bo
                        twierdzi ze jasny za szybko sie wybrudzi i nie bedzie juz tak pieknie wygladal,
                        marudze ci bardzo ale jestesmy zdecydowani na ten model wozka i chcemy go
                        zakupic do maja najpozniej.
                        wtedy by sie podskoczylo samochodem w twoje okolice po dbior:)
                        • mar_mag77 Re: Do kamila_paryz_75 20.03.07, 12:18
                          No wlasnie o takim odbiorze pisalam hihi:) Te wozeczki sa dostepna w 4
                          kolorkach: czarnym, granatowym, czerwonym i bezowym. Nie widzialam tego
                          bezowego na zywo, moze dzis mi sie uda:) Twoj maz ma po czesci racje bo sama
                          mam bezowy i faktycznie czesto sie brudzil, nie na poczatku no ale... przeciez
                          jest pralka jak cos:)
                      • mar_mag77 Re: Do kamila_paryz_75 20.03.07, 12:13
                        Hej hej pamietam, odpisalam ci tez na priv:) Rozejrze sie tez w sklepie, bo n
                        ebayu jest za tyle ile ci pisalam ale jeszcze poszukam. Jesli Twoj maz jezdzi
                        trasa blisko mnie to mozemy sie umowic ze go odbierze ode mnie, zaoszczedzisz
                        koszty wysylki:)Napisze wieczorkiem na priv po wypadzie na sklepy.
                        • kamila_paryz_75 Re: Do mar_mag77 20.03.07, 12:40
                          dzieki sliczne i czekam na wiadomosc:)
                          milego dnia zycze:)
                          ps/ no tak pralka jest:) ale czy po jakims czasie ten material od prania nie
                          blaknie czy cos? juz zglupialam z tym wyborem koloru, poki co na razie niech
                          zostanie granatowy:) mamy jeszcze troszke czasu wiec przemyslimy to i zobaczymy
                          jak wypadna obydwa wozki na zywo:)
                • asialena1 Re: Do Mar_mag77 16.06.07, 23:00
                  chciałabym kupić Britax - a verve. czy to jest możliwe, jak byłaby cena wózka i
                  przesyłki. miszkam w Giżycku na Mazurach.
    • adasiowa1 Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 11:15
      Ja jestem zaiteresowana dwoma wózkami, które obecnie są licytowane na
      niemieckim ebayu. Ale ja niestsety nie moge ich licytować, bo sprzedawcy nie
      chcą ich wysyłać do Polski. Czy ty podjęłabyś się wylicytowania takiego wózka?
      No i ile byś sobie życzyła za pomoc w zakupie wózka?. To ważne, bo nie wiem,
      czy mi się opłaca. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiamy serdecznie - Kasia z
      Marysią
      • mar_mag77 Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 11:59
        Witam! Oczywiscie moge licytowac dla Ciebie, wystarczy ze podasz okreslona
        kwote do ktorej mam licytowac itp. Szkoda ze nie wysylaja do Polski, bo w takim
        wypadku sa tez koszty wysylki do mnie (chyba ze jest kostenlose) no i do
        polski. Kurier bierze 5€ za pierwsze 5kg +0,80 centow za kazdy nastepny. No
        wlasnie z t oplta za pomoc szczerze to juz sie sama zakrecilam bo na poczatku
        chcialam 10% ale to faktycznie za duzo (zostalam sprowadzona na ziemie:), wiec
        bym chciala tyle ile biora wszystkie mamy posredniczace w zakupach w roznych
        krajach czyli 10€.
    • mirka69 Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 13:43
      wszystko pięknie ale musicie pamiętać,że żaden z działających w Polsce
      dystrybutorów nie uznaje gawarancji zagranicznych.tak więc wszystkie ewentualne
      naprawy będą odpłatne (chyba że wyślecie wózek do naprawy do Niemiec).
      • nati_28 Re: Tanie wozki z Niemiec 20.03.07, 15:01
        Mam to w nosie. Liczę na szczęście, że wózek dobrej marki się nie zepsuje. A
        jak będę miała pecha to kupię nowy i tak da razy albo prawie 2 razy taniej.

Nie dam zarobić zdziercom. I mam nadzieję, że będzie więcej takich osób, może
        wówczas polscy sprzedawcy zastanowią się nad cenami, w kraju w którym zarabia
        się kilka razy mniej ludzie jadą po wózki tam gdzie zarabiają więcej, bo to dla
        nich taniej. Normalnie paranoja jakaś.
    • mar_mag77 Re: Tanie wozki z Niemiec 19.04.07, 13:04
      Ponawiam pomoc przy zakupach:)Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany proszę o
      kontakt na priva:)
      • moaa2 Re: Tanie wozki z Niemiec 02.05.07, 15:49
        Ja jestem bardzo zainteresowana Mutsy Spider. Kolor czerwony. Proszę o szybki
        kontakt na mksiazek@o2.pl. Mógłby byc np uzywany!!!
      • agik1112 Re: Tanie wozki z Niemiec 17.07.07, 06:47
        jestem zainteresowana casuaplayem S4
    • warta15 Re: Tanie wozki z Niemiec 02.05.07, 11:18
      Ja jestem zintersowana peg perego wezezia oraz casualplay vintage revers prosze
      o info na priva
    • gdziadon Re: Tanie wozki z Niemiec 03.05.07, 18:35
      jestem zainteresowany MUTSY URBAN RIDER, gondola, fotelik samochodowy oraz
      sportówka. jaka jest cena dla koloru np. COLLEGE green? Proszę o odpowiedz na
      prv.
      dzieki
    • iza30_1979 Re: Tanie wozki z Niemiec 03.05.07, 19:30
      powiedz mi jak cenowo wygladaja wozki w niemczech bebe comfort loola gondola
      stelaz z spacerowka i fotelik samochodowy
      oraz bebe car rversus gondola spacerowka na stelazu i fotelik samochodowy
      pozdr. iza
      ewentualnie moglabys odac mi namiary internetowe na jakis sklep
      • monikaz80 Re: Tanie wozki z Niemiec 04.05.07, 22:14
        Mnie tez interesuje wozek Mutsy Urban Rider - gondola, fotelik samochodowy
        Prima Play, chetnie bez stelaza, a jesli ze stelazem to raczej tym ze skorzana
        raczka - wozek uzywany ale bdb/idealnym stanie.Kolor kakilub podobny - (bezowy,
        kawa z mlekiem), green, lime.
        O szczegoly prosze na maila gazetowego.
        Pozdrawiam
    • cortinka Re: Tanie wozki z Niemiec 05.05.07, 00:18
      Szukam zestawu do Maclarena Volo: budka, wkładka na siedzonko i folia
      p.deszczowa. Daj znać na priva czy mogłabyś takiego czegoś dla mnie poszukać.
      Dzięki, Kasia
    • kalka13 Re: Tanie wozki z Niemiec 05.05.07, 09:30
      ja jestem zainteresowana zakupem wozeczka stokke xplory samej spacerowki czy
      moglabys sie zorientowac jaka jest cena nowego albo ewentualnie czy mozna
      gdzies u was kupic uzywany.
      bede wdzieczna za pomoc
      • eliza1252 Re: Tanie wozki z Niemiec 05.05.07, 10:02
        To ja podłącze sie pod pytanie poprzedniczki, mnie tez interesuje stokke xplory
        ale komplet gondola+spacerówka+fotelik, jak będziesz sprawdzać ceny spacerówek
        to zerknij też na komplety.
    • mar_mag77 Re: Tanie wozki z Niemiec 05.05.07, 18:20
      Witam! Mialam teraz wolne dni bez dostepu do kompa, jestem akurat w Polsce, ale
      juz dzis wracam, wiec jutro odpisze co i jak z cenami itp.
      Pozdrawiam
      Marta
      • mai.mama Re: Tanie wozki z Niemiec 10.05.07, 22:57
        Witam.Jako kolejna zainteresowana chciałabym zapytac o stokke xplory
        spacerówke.Jakie ceny w Niemczech ,ewentualne namiary na sklepy
        internetowe.Nowe i używane.Z góry dziekuję i oczekuję na maila.
    • olka_krakow Re: Tanie wozki z Niemiec 15.05.07, 00:26
      A mnie by interesowal Chicco enjoy albo ct 01. Ewentualnie pliko x-lite

Poprosze o ceny
      • sandranc Re: Tanie wozki z Niemiec 19.05.07, 16:35
        bylabym zainteresowana wozkiem quinny formula,tylko nowy chyba bardzo
        drogi,jest mozliwoscsprowadzenia uzywanego?
      • oro28 Re: Tanie wozki z Niemiec 31.05.07, 19:41
        mnie tez interesuje enjoy i ct 0.1. Prosze o kontakt.
    • sylver80 Re: Tanie wozki z Niemiec 30.05.07, 20:51
      Witam, nie wiem, czy jeszcze to aktualne, jeśli tak, byłabym zainteresowana
      wózkiem Casualplay S4 z torbą i parasolką.
      Poproszę o info na gazetowego.

Pozdrawiam,
      Sylwia
    • dodkowska Re: Tanie wozki z Niemiec 30.05.07, 21:47
      jaka jest cena qunniego Xs bo jestem zainteresowania nie koniecznie nowy
    • dodkowska Re: Tanie wozki z Niemiec 30.05.07, 21:48
      jaka jest cena qunniego Xs bo jestem zainteresowania nie koniecznie nowy
      (SPACERÓWKA) Z KOSZEM NA ZAKUPY
    • molaj Re: Tanie wozki z Niemiec 01.06.07, 23:44
      mnie interesuje cena maclarena VOLO.
      • rena78 Re: peg perego gt3 spacerówka 02.06.07, 07:16
        byłabym wdzięczna!!!
      • agakura7 Re: Tanie wozki z Niemiec 16.06.07, 11:31
        hej, mnie interesuje cena wózka Primus Teutonia wraz z gondolą sztywnąm, koła
        nr 50. Zastanawiam się czy ten wózek tańszy jest w Polsce czy w Niemczech, jak
        produkowany jest we Włocławku.Czekam na info
    • sharpeikaa Re: Tanie wozki z Niemiec 02.06.07, 23:03
      Witam, mnie interesuje Joolz Bloom, i czy można montować na nim fotelik
      samochodowy i jakiej marki, oraz waga spacerówki. Pytam o czarną spacerówkę.
      Pozdrawiam
    • ewaa17 Re: Tanie wozki z Niemiec 16.06.07, 22:19
      interesuje mnie cena maclarena techno xlr. z gory dziekuje
      • agus-ka Re: Tanie wozki z Niemiec 18.06.07, 08:34
        mnie też interesuje ten wózek. Poproszę o info dot ceny
        • agus-ka Re: Tanie wozki z Niemiec 18.06.07, 11:19
          interesuje mnie też buggster. Czy moge prosić info dot ceny?
    • fastiw Re: Tanie wozki z Niemiec 17.06.07, 23:14
      Witam. Ja jestem zainteresowana ABC Design Zoom, Graco Quattro Tour oraz
      Kolcraft Contours Options Tandem ( tego ostataniego to chyba w Niemczech nie
      będzie, a może ?). Wielkie dzięki.
      • akooo Re: Tanie wozki z Niemiec 18.06.07, 09:56
        Jestem zainteresowana Mutsy Urban Rider - spacerówka + fotelik CasualPlay
        (fotelik rozkładany na płasko) - i I'coo pocco oraz I'coo peak 4 (każdy z
        wózeczków w wersji 4 duże koła).
        Dziękuje:)
    • iga48 Re: Tanie wozki z Niemiec 18.06.07, 22:03
      Witam!Jestem xainteresowana wózkiem teutonia primus lub mistral.Prosze o
      kontakt.mo mail marta.chwiećko@onet.pl lub gg 228705.Pozdrawiam.
    • mamatie Re: Tanie wozki z Niemiec 24.06.07, 20:55
      Witam, interesuje mnie mutsy spider - niebieski. Poroszę o cenę, ewentualny czas
      oczekiwania i rodzaj transakcji. Kontakt na gazetowy e-mail.
      Dziekuję i pozdrawiam.
    • mamatie Re: Tanie wozki z Niemiec 25.06.07, 10:09
      I poproszę jeszcze cenę i warunki na Volo.
      Pzdr.
    • niuska231 Re: Tanie wozki z Niemiec 25.06.07, 10:53
      witam interesuje mnie baby dreams sprint bardo prosze o cene takiego wozeczka w
      niemczech .kontakt na maila niuska231@gazeta.pl
    • wicinka Re: Tanie wozki z Niemiec 25.06.07, 13:44
      mnie interesuje teutonia primus ze sztywną gondolą fotelikiem i adapterem do
      fotelika, może być używany. Proszę o ew. szybką odpowiedź na priva
    • magda_koch Re: Tanie wozki z Niemiec 02.07.07, 18:08
      interesuje mnie wózeczek quinny Zapp spacerówka? jakie są koszta???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka