a2boys 18.03.07, 15:32 Czy ktoś używa tego wózka-czy nadaje się do jazdy po terenie wyboistym np w lesie ? Będę wdzięczna za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anitka761 Re: graco quadro de lux 18.03.07, 15:50 tez dylemat odnosnie jakosci tego wozka. nie wiem czy to dobry zakup . jak bedzie do kitu to kupie inny. Odpowiedz Link Zgłoś
a2boys Re: graco quadro de lux 18.03.07, 18:02 Chcę zakupic ten wózek w zestawie-mam 6 tyg synka i b.ważna jest dla mnie baza do fotelika autobaby-super komfort wpinania go a nie łamanie paznokci :-( Siedzisko samego wózka jest rozkładane do poziomu, szerokie i co ważne sztywne. Ogladałam ten zestaw life i wygląda OK-tylko jest taki trochę sztywny. Do tego najładniejszy wybór kolorów jest w sklepach internetowych a nie w sklepach. anitka761 czym się kierujesz wybierając ten wózek ? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: graco quadro de lux 18.03.07, 20:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=58540568&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
anitka761 Re: graco quadro de lux 18.03.07, 21:42 witaj 1. poleciala mi go siostra , wychowala 2 dzieci w tym wozku i byla bardzo zadowolona. 2. szybko sie sklada, a my duzo podrozujemy i wchodzi do sredniego auta bez odkrecania kol. 3. ma wieksze kola niz stadardowy graco i kola sa gumowo -plastikowe a nie plastkowe. 4. uwazam , ze nie ma sensu kupowac gondoli tylko na 4 miesiaca, mamy stara od znajomych do wylegiwania na tarasie i dzialce w sam raz 5. leeki , skretny , amortyzowany, 6. mozna wpiac nosidelko 7. rozklada sie na plasko i jest wkladka dla nowordkow. 8. mieszkam na 2 pietrze i zalezymi na lekkim , skladanym wozku ja osobiscie uwazam , ze nie ma sensu kopowac gondoli na lato. dziecko na jesieni pojdzie juz do spacerowki. Nie wierze w mit o krzywym kregosupie. caly zachod wozi dzieci takimi wozkami i nie maja problemow. tylko troche waski mi sie wydaje i moga z nim byc problemy w terenie bardziej wyboistym. jednka ja mieszkam w miescie i mi taki teren nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
a2boys Re: graco quadro de lux 19.03.07, 08:39 Imienniczko-dzięki za podzielenie się swą opinią :-) Zdecyduję się na ten wózek. Pzdraw Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: graco quadro de lux 19.03.07, 21:42 anitka761 napisała: > witaj > 1. poleciala mi go siostra , wychowala 2 dzieci w tym wozku i byla bardzo > zadowolona. ja wychowałam jedno i generalnie też jestem zadowolona. > 2. szybko sie sklada, a my duzo podrozujemy i wchodzi do sredniego auta bez > odkrecania kol. Mam średniej wielkości auto i do mojego bagażnika nie wchodzi bo mam butlę gazową. > 3. ma wieksze kola niz stadardowy graco i kola sa gumowo -plastikowe a nie > plastkowe. Co niestety nie wpływa na komfort i nie można go porównać z wózkiem na pompowanych kołach. Amortyzacja jest lepsza jak się nim chwilę pojeździ ale i tak nie ta się o nim powiedzieć, że jest miękki. > 4. uwazam , ze nie ma sensu kupowac gondoli tylko na 4 miesiaca, mamy stara od > znajomych do wylegiwania na tarasie i dzialce w sam raz Też tak uważam. > 5. leeki , skretny , amortyzowany, Lekki to nie bardzo, trudno go wnieśc ale zwrotnośćią bije wiele wózków na głowę, ja akurat poruszam się często po krętych drogach i miedzy sklepowymi półkami więc oszalałabym z wózkiem, który sam nie skręca tylko tzreba go przestawiać. > 6. mozna wpiac nosidelko Można ale do kitu że na cały wózek a nie sam stelaż więc nie korzystałam, bo jak i tak mam cały wózek to po kiego jeszcze wpinac weń fotelik? > 7. rozklada sie na plasko i jest wkladka dla nowordkow. Fakt. Nie jest duża ale absolutnie nie narzekałam. > 8. mieszkam na 2 pietrze i zalezymi na lekkim , skladanym wozku > ja osobiscie uwazam , ze nie ma sensu kopowac gondoli na lato. dziecko na > jesieni pojdzie juz do spacerowki. Nie wierze w mit o krzywym kregosupie. caly > zachod wozi dzieci takimi wozkami i nie maja problemow. > tylko troche waski mi sie wydaje i moga z nim byc problemy w terenie bardziej > wyboistym. jednka ja mieszkam w miescie i mi taki teren nie grozi. W takim razie jest dla ciebie bo po mieście jeździ fajnie ale po terenie wyboistym kiepsko. Blokada kół niewiele pomaga. Ale z wnoszeniem i tak się namęczysz. zresztą ile by nie ważym to wnieść kilkanaście kilogramów jest ciężko. Ja mam windę a z półpiętra zjeżdzam tylnymi kołami. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: graco quadro de lux 19.03.07, 22:03 Dodam jeszcze ze z tego co sie orientowalam to jest cieki :( ok 12kg Ale wyglada fajnie szczegolnie z ta przekladana budka. W moim miescie jest ostatnio bardzo popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
anitka761 Re: graco quadro de lux 21.03.07, 10:06 zgadzam sie z tym co napislas ale mysle , ze latwiej wniesc zlozona spacerowke niz gondole. pozdrawiam anitka Odpowiedz Link Zgłoś
girl-malina Re: graco quadro de lux 01.04.07, 11:35 Witam mam ten wózek właśnie do sprzedania. Ale sam wózek,bez fotelika. Czy jest ktoś zainteresowany?Zdjęcia prześlę na maila. Odpowiedz Link Zgłoś