Dodaj do ulubionych

graco quadro de lux

18.03.07, 15:32
Czy ktoś używa tego wózka-czy nadaje się do jazdy po terenie wyboistym np w
lesie ? Będę wdzięczna za info.
Obserwuj wątek
    • anitka761 Re: graco quadro de lux 18.03.07, 15:50
      tez dylemat odnosnie jakosci tego wozka. nie wiem czy to dobry zakup . jak
      bedzie do kitu to kupie inny.
      • a2boys Re: graco quadro de lux 18.03.07, 18:02
        Chcę zakupic ten wózek w zestawie-mam 6 tyg synka i b.ważna jest dla mnie baza
        do fotelika autobaby-super komfort wpinania go a nie łamanie paznokci :-(
        Siedzisko samego wózka jest rozkładane do poziomu, szerokie i co ważne sztywne.
        Ogladałam ten zestaw life i wygląda OK-tylko jest taki trochę sztywny. Do tego
        najładniejszy wybór kolorów jest w sklepach internetowych a nie w sklepach.
        anitka761 czym się kierujesz wybierając ten wózek ?
        • orissa Re: graco quadro de lux 18.03.07, 20:37
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=58540568&v=2&s=0
        • anitka761 Re: graco quadro de lux 18.03.07, 21:42
          witaj
          1. poleciala mi go siostra , wychowala 2 dzieci w tym wozku i byla bardzo
          zadowolona.
          2. szybko sie sklada, a my duzo podrozujemy i wchodzi do sredniego auta bez
          odkrecania kol.
          3. ma wieksze kola niz stadardowy graco i kola sa gumowo -plastikowe a nie
          plastkowe.
          4. uwazam , ze nie ma sensu kupowac gondoli tylko na 4 miesiaca, mamy stara od
          znajomych do wylegiwania na tarasie i dzialce w sam raz
          5. leeki , skretny , amortyzowany,
          6. mozna wpiac nosidelko
          7. rozklada sie na plasko i jest wkladka dla nowordkow.
          8. mieszkam na 2 pietrze i zalezymi na lekkim , skladanym wozku
          ja osobiscie uwazam , ze nie ma sensu kopowac gondoli na lato. dziecko na
          jesieni pojdzie juz do spacerowki. Nie wierze w mit o krzywym kregosupie. caly
          zachod wozi dzieci takimi wozkami i nie maja problemow.
          tylko troche waski mi sie wydaje i moga z nim byc problemy w terenie bardziej
          wyboistym. jednka ja mieszkam w miescie i mi taki teren nie grozi.
          • a2boys Re: graco quadro de lux 19.03.07, 08:39
            Imienniczko-dzięki za podzielenie się swą opinią :-)
            Zdecyduję się na ten wózek. Pzdraw
          • oliwe Re: graco quadro de lux 19.03.07, 21:42
            anitka761 napisała:

> witaj
            > 1. poleciala mi go siostra , wychowala 2 dzieci w tym wozku i byla bardzo
            > zadowolona.

ja wychowałam jedno i generalnie też jestem zadowolona.

> 2. szybko sie sklada, a my duzo podrozujemy i wchodzi do sredniego auta bez
            > odkrecania kol.

Mam średniej wielkości auto i do mojego bagażnika nie wchodzi bo mam butlę
            gazową.

> 3. ma wieksze kola niz stadardowy graco i kola sa gumowo -plastikowe a nie
            > plastkowe.

Co niestety nie wpływa na komfort i nie można go porównać z wózkiem na
            pompowanych kołach. Amortyzacja jest lepsza jak się nim chwilę pojeździ ale i
            tak nie ta się o nim powiedzieć, że jest miękki.

> 4. uwazam , ze nie ma sensu kupowac gondoli tylko na 4 miesiaca, mamy stara
            od
            > znajomych do wylegiwania na tarasie i dzialce w sam raz

Też tak uważam.

> 5. leeki , skretny , amortyzowany,

Lekki to nie bardzo, trudno go wnieśc ale zwrotnośćią bije wiele wózków na
            głowę, ja akurat poruszam się często po krętych drogach i miedzy sklepowymi
            półkami więc oszalałabym z wózkiem, który sam nie skręca tylko tzreba go
            przestawiać.

> 6. mozna wpiac nosidelko

Można ale do kitu że na cały wózek a nie sam stelaż więc nie korzystałam, bo
            jak i tak mam cały wózek to po kiego jeszcze wpinac weń fotelik?

> 7. rozklada sie na plasko i jest wkladka dla nowordkow.

Fakt. Nie jest duża ale absolutnie nie narzekałam.

> 8. mieszkam na 2 pietrze i zalezymi na lekkim , skladanym wozku
            > ja osobiscie uwazam , ze nie ma sensu kopowac gondoli na lato. dziecko na
            > jesieni pojdzie juz do spacerowki. Nie wierze w mit o krzywym kregosupie.
            caly
            > zachod wozi dzieci takimi wozkami i nie maja problemow.
            > tylko troche waski mi sie wydaje i moga z nim byc problemy w terenie bardziej
            > wyboistym. jednka ja mieszkam w miescie i mi taki teren nie grozi.

W takim razie jest dla ciebie bo po mieście jeździ fajnie ale po terenie
            wyboistym kiepsko. Blokada kół niewiele pomaga. Ale z wnoszeniem i tak się
            namęczysz. zresztą ile by nie ważym to wnieść kilkanaście kilogramów jest
            ciężko. Ja mam windę a z półpiętra zjeżdzam tylnymi kołami.
            • edzia.79 Re: graco quadro de lux 19.03.07, 22:03
              Dodam jeszcze ze z tego co sie orientowalam to jest cieki :( ok 12kg
              Ale wyglada fajnie szczegolnie z ta przekladana budka.
              W moim miescie jest ostatnio bardzo popularny.
            • anitka761 Re: graco quadro de lux 21.03.07, 10:06
              zgadzam sie z tym co napislas ale mysle , ze latwiej wniesc zlozona spacerowke
              niz gondole.
              pozdrawiam anitka
              • girl-malina Re: graco quadro de lux 01.04.07, 11:35
                Witam mam ten wózek właśnie do sprzedania. Ale sam wózek,bez fotelika. Czy jest
                ktoś zainteresowany?Zdjęcia prześlę na maila.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka