maja.komosinska szaro-czarny Mistral - chłopiec 15.05.07, 19:46 i Granatowo -biała spacerówka Inglesina (kupowałam używany więc nie miałam wyboru) Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin czerwony - dziewczynka 15.05.07, 21:06 Byla czerwona gondola i jest czerwona spacerowka (kolor chyba sport02 w mutsy??). A bedzie prawdopodobnie czerwony zooper (laczony z szarym) lub kolor "puzzle" z chicco (taki blekit laczony z jasnym zielonym (prawie zoltym)). Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 szaro turkusowy - chłopiec 16.05.07, 13:44 PPCentro Completo kolor Anice Odpowiedz Link Zgłoś
larvva dla dwoch chlopcow 26.05.07, 12:58 - granatowy - pomaranczowobezowy - bezowo czarny z czerwienia teraz chyba bedzie limetka albo ciemny fiolet;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Mocny róż (fukcja)-dziewczynka 26.05.07, 13:06 Nasza córeczka jeździ wózkiem Jane Carrera Pro w kolorze FUKSJA, czyli mocny róż. Odważny, ale widaćnas z daleka! I nie wiem, czy w moim mieście(Radom) nie jedyny...A teraz Jane ma jeszcze fajniejsze tapicerki, takie kosmicznie kolorowe, z przekładaną budką (raz jeden kolor, raz drugi). Tak bardzo inne od tych ponurych, których u nas cała masa. Po prostu super!!! Odpowiedz Link Zgłoś