ikabg 02.04.07, 18:51 Do posiadaczy: czy byliście zadowoleni z wózka bartatina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babelley Re: bartatina 02.04.07, 21:54 Bardzo , to super wozek :) Maly w nim zawsze ladnie usypia Odpowiedz Link Zgłoś
kawi2 Re: bartatina 02.04.07, 22:01 oj tak!! duża, obszerna gondola, super zawieszenie, duże koła. moj synek bardzo dobrze się czuł w ty, wózku( tzn. gondoli, bo spacerówki nie używalismy) gorąco polecam, choć wózek wydaje sie kolumbryniasty:), to łatwo sie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewe74 Re: bartatina 02.04.07, 22:42 Czytałam wiele pozytywnych opinii na temat tego wózka. Znajomi, którzy go mają też bardzo sobie chwalą. Mężowi i mnie również się spodobał i już go kupiliśmy :) Mamy nadzieję, że się sprawdzi. Pozdrawiam sredecznie Odpowiedz Link Zgłoś
agarlicka Re: bartatina 08.05.07, 09:16 Bartatina jest super wózkiem!!! Prowadzi się idealnie, jest lekki, zwrotny, miękki. My mieliśmy zawieszenie na pasach. Gdybym jeszcze raz miała kupować wózek- z całą pewnością kupiłabym właśnie ten model!!! Gorąco polecam!! Synek urodził się z początkiem pażdziernika, a w gondolce przejeździł do końca kwietnia. Pewnie jeździł by w niej dalej, ale stał się zbyt ciekawski, więc przesiedliśmy się do spacerówki:)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikabg Re: bartatina 03.04.07, 10:03 Dziękuję za opinie! Decyzja zapadła:)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_b77 Re: bartatina 14.04.07, 20:20 Jedyna wada - trochę skrzypi. Poza tym rewelacja - wózek idealny. Tani, lekki, duży, amortyzacja super. Odpowiedz Link Zgłoś
jolusl Re:Polecam!!!! 23.04.07, 11:44 Jest super i gondola i spacerowka,mala w spacerowce tez slicznie spi. Odpowiedz Link Zgłoś
aknop Re: bartatina 24.04.07, 17:01 Witam! Czy mozecie powiedzieć ile wazy ten wózek, czy jest cieżki? Odpowiedz Link Zgłoś
ewe74 Re: bartatina 25.04.07, 12:19 Do lekkich ten wózek nie zależy...waży 14 kg Odpowiedz Link Zgłoś
caline-czka Re: bartatina 26.04.07, 20:43 Za namową forumowiczek kupiłam ten wózek i jestem baaardzo zadowolona. Moja córka ma już 5 miesięcy i uwielbia w nim jeździć, jeszcze swobodnie mieści się w gondoli, jeśli chce popatrzeć na świat, podnoszę jej spód do pozycji siedzącej i jest super, wózek ma bardzo miękkie zawieszenie, jadąc nie czuć żadnych dziur tylko lekkie kołysanie, nic się nie psuje, nic nie skrzypi, dziecko po spacerze nie jest "wytrzęsione", może wózek lekki nie jest, ale miękkość zawieszenia sprawia, że prowadzi się go leciutko, mieszkam na 1 piętrze i bez problemów dzięki dużym kołom wciągam go po schodach, moje koleżanki, które kupiły inne wózki (deltim, x-lander) już narzekają, że dzieci nie mieszczą się w gondoli a na spacerówkę za wcześnie. Dziewczyny! jedna rada, zwracajcie przy kupnie wózka na wielkość gondoli, malutkie dziecko musi mieć wygodną, dużą gondolkę, która starczy do momentu gdy dziecko dorośnie do spacerówki, ważne jest to szczególnie gdy dziecko będzie jeździć w niej zimą, kombinezony, naprawdę zajmują trochę miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: bartatina 25.05.07, 21:17 po lekturze forum gdzie wlasciwie nie spotykalo sie zlyuch opinii o tym wozku - zakupilismy. mam nadzieje ze za jakis czas sami dopiszemy pozytywne zdanie jako uzytkownicy bartatiny :) Odpowiedz Link Zgłoś
zara_ka Re: bartatina 26.05.07, 07:55 Wózek jest surerr, klasyczny wózek na krzyżaku, jestem z niego bardzo zadowolona i mężowi też się podoba, gondola jest naprawdę duża synek ma 8 miesięcy i jeszcze się mieści, jak jest bardzo śpiący i marudzi to wkładam go do wózka (do gondoli) i zasypi bardzo szybka potam oczywiście go przenoszę do łóżeczka bo tam będzie miał swobodniej, miękkie zawieszenie i duże pompowane koła sprawiają,że wózek prowadzi się lekko i bardzao dobrze,urodziłam synka pod koniec września i przejeździł całą zimę w gondoli, żeby miał cieplej wkładałam mięką gondolę od wózka emmaljuna pasuje idealnie. W komplecie jest spacerówka montowana tyłem lub przodem do kierunku jazdy, spacerówka jest zbyt wąska, synek jest duży i nie ma zbyt dużo miejsca bo bokach, jestem w trakcie wybierania spacerówki i chyba zdecyduje się na maclarena mx3. Jeden minus wózek bardzo mocno buja się na boki trzeba uważać żeby starsze dziecko nie złapało za bok gondoli w celu zobaczenia maluszka może przeważyć. Wózek nie należy do drogich, uważam,że jest to świetny wózek za rozsądną cenę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
martulka80 Wahacze czy pasy? 31.05.07, 11:36 Co polecacie? bo wyczytałam ze jest możliwość wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
martulka80 Re: Wahacze czy pasy? 31.05.07, 11:38 dodam jeszcze,że wózek będzie stosowany na dużych nierównościach Odpowiedz Link Zgłoś
pona Re: Wahacze czy pasy? 31.05.07, 11:58 Raczej pasy, bo na nierównościach kołysze się nie tylko przód-tył, ale i na boki. No i zawsze możesz regulować twardość wózka ściągając, albo luzując paski. U mnie sprawdziły się znakomicie. Dobre na chodniki i na leśne ścieżki. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: Wahacze czy pasy? 31.05.07, 13:52 Witajcie! Mam jeszcze trochę czasu do porodu,ale już myślę o wszystkim dla dziecka i zastanawiam się czy przypadkiem,żadnej z Was nie "poszedł" pasek?? My sie raczej nastawiliśmy na wahacze,ale chciałabym poznać Wasze opinie, pozdrawiam serdecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka777 Re: Wahacze czy pasy? 31.05.07, 18:08 ja mam pasy wózek użytkuje 9 miesięcy i nic sie z nimi nie dzieje a można wózeczek bujać do przodu i tyłu oraz doskonale na boki Odpowiedz Link Zgłoś
pona Re: Wahacze czy pasy? 16.06.07, 01:48 Używam wózka 14 miesięcy i u mnie też nie było dotąd żadnych problemów z paskami. Poza tym gdybyś miała pecha i coś by się z nimi stało, to wymiana pasków jest na pewno tańsza i łatwiejsza, niż wymiana wahaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
anamelia Re: bartatina 02.07.07, 13:00 A ja jeszcze raz o bartatinie. Jakie kolory wózka macie, które są ładne, bo w komputerze wyglądaja zupełnie inaczej niż na żywo. Może macie zdjęcia z waszymi pociechami. Wklejcie:) Odpowiedz Link Zgłoś