Dodaj do ulubionych

concord, unlimit, britax - pls help

14.07.14, 15:14
Wiem, ze juz pewnie jesteściei znudzone wątkami: doradźcie jaki wózek, ale i ja mam dylemat - a podczytując Was od jakiegoś czasu wiem ze mam do czynienia z doświadczonymi profesjonalitkami smile

Mam czteromiesiecznego synka i jedo fyna. Jako gondolka jest super, ale maly juz coraz bardziej nudzi sie na płasko wiec pora sie rozgladnąc za wersja spacerową. Jedo jest fajne ale mi sie znudzil (mialam go tez przy starszej corce ale wersja bartatina) - spacerowka jest malo udana, ta ogromna gruba buda tez sie moze znudzic - no i ogolnie mam ochote na zmiane.

Moj synek jest spory juz teraz ma 9 kg (a ma 4-mc) wiec raczej chcialabym wozek z duzym siedziskiem. Mieszkamy pod Warszawa wiec przydaloby sie cos z dobrymi kolami (nie koniecznie wielkie terenówy, bo nie mieszkam w dziczy, ale raczej malo tu wygodnych chodnikow).

Na razie po przeczytaniu Waszych (i nie tykko) opinii wybralam:

1. concord fusion (bardzo mi sie pooba jego design, ale czy on sie bedzie nadawal dla półroczniaka?)

2. jane unlimit (niektore opinie niezbyt pochlebne, ale podoba mi sie odwracane siedzisko)

3. britax b-motion (i znow: czy nie jest za sztywny dla malucha?)

4. m&p armadrillo (ale jakos nie zachwyca mnie design)

5.… brak pomyslu

Mąż nie uznaje trojkołowcow wiec niestety MBUJ itp odpadaja sad
A i jeszcze kasa - powiedzmy do 1000 lub cos kolo tego.
Obserwuj wątek
    • kina82 Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:18
      Hej Norah, musi być nowy czy może być używany?
      • norah Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:29
        czesc kina82 - chyba skądś sie znamy wink

moze byc oczywiscie uzywka, dlatego budżet do powiedzmy 1000
        (mąż jeszcze nie dojrzał do wózkomanii smile )
        • kina82 Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:45
          Z forum rowiesniczego, choć dawno cie tam nie było. Ja tez bym wzięła fusiona. Starczy na długo i dla malucha tez ok.
          • norah Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 16:18
            no właśnie, dawno mnie nie bylo uncertain hmm. wkrecilam sie w fb rodzicielstwo bliskosci, karmienie piersia, teraz w podczytywanie wozkomaniaczek i nie starcza czasu na pisanie, ale podczytuje smile
    • atwar1 Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:41
      Z tych, które wymieniłaś wybrałabym concorda- on ma specjalną wkładkę dla maluszków więc dla półroczn
      • atwar1 Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:43
        Urwało mi posta
        Dla polroczniaka będzie ok.
        Prowadzi sie zdecydowanie lepiej niż britax- w podbijaniu to nawet nie ma co ich porównywać.
        Pozostałych dwóch nie mialam ale wydaje mi sie ze maja wiecej minusow niz fusion
        • norah Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 15:45
          własnie tez zachwyciłam sie concordem - jest spory, wiec dla mojego zapowiadajaecego sie dobrze smile synka bedzie wystarczajacy na dlugo.
          Chcialam jednak poznac inne opinie, bo moze ktos zwroci mi uwage na jakis fajny wozek, ktorego jeszcze nie znam
          • norah Re: concord, unlimit, britax - pls help 14.07.14, 16:08
            a moze znacie jakies dobre wozki (oprocz jane unlimit) w których mozna ustawic siedzisko przodem do prowadzacego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka