ashby1 10.05.07, 09:40 Jak w tytule. Może ktoś chciałby sprzedać. Interesuje mnie tylko wersja spacerowa. Kolor nie gra roli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata_dabrowska Re: Kupię Casualplay S4 15.05.07, 19:19 CZeść, mam taki wóze4k Info przesłałam na miala gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
ewaadamczak Re: Kupię Casualplay S4 15.05.07, 23:39 Czesc Agata, a ja poszukuje gondoli do S4, czy masz moze gondole to tego wózeczka do sprzedania? Odpowiedz Link Zgłoś
kama77k Do Ewy Adamczak 16.05.07, 16:24 Witaj !Czy już teraz potrzebujesz gondolę ? Ja taką mam ale jeszcze troszkę jej będę potrzebowała .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewaadamczak Re: Do Kama77k 17.05.07, 19:39 Cześć!!! Nie ja jej na razie nie potrzebuję, bede rodziła na początku lipca, wiec dopiero od lipca (końca czerwca). A ty do kiedy będziesz ją potrzebowała? Jeśli pod koniec czerwca juz nie byłby Ci potrzebna to byłoby super. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kama77k Re: Do Ewy Adamczak 17.05.07, 22:40 Witaj! Dobrze się składa , bo my akurat w tym terminie już jej nie będziemy potrzebowali , mały przesiądzie się do spacerówki .Podaję ci mój adres mailowy , jeżeli będziesz chciała omówić szczegóły to zapraszam :): kama.kania@wp.pl. Pozdrawiam n Odpowiedz Link Zgłoś
agata_dabrowska Re: Kupię Casualplay S4 17.05.07, 14:35 Nie gondoli nie miałam wogóle niestety. Kupiłam tylko spacerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska11111 Re: Kupię Casualplay S4 18.05.07, 08:53 Pod koniec czerwca będę miała do sprzedania gondolkę Play w bardzo ładnym odcieniu granatu ( jeszcze jej używamy). Jestem jej pierwszym właścicielem, niepalącym, a godnolka wygląda jak nowa. Jeśli byłabyś zainteresowana i masz jakieś pytania to pisz na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś